25. august 2019
Nicolas Lundbye Kristiansen har forlænget aftalen med Nordsjælland for yderligere to år. Foto: Jens Wollesen
Nicolas Lundbye Kristiansen har forlænget aftalen med Nordsjælland for yderligere to år. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vigtig brik på plads i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigtig brik på plads i Nordsjælland
Sport Frederiksborg Amts Avis - 12. april 2019 kl. 15:35
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af de tunge sten i opbygningen af Nordsjælland Håndbold til den kommende sæson er faldet på plads. Den venstrehåndede bagspiller Nicolas Lundbye Kristiansen har forlænget sin aftale med Nordsjælland Håndbold for yderligere to sæsoner.

- Potentialet og topniveauet hos Nicolas er indiskutabelt og jeg håber og tror, at vi i den kommende sæson i fællesskab kan få løftet niveauet yderligere. Med sin erfaring, speed og knaldhårde skud kommer Nicolas til at spille en stor og vigtig rolle i vores offensiv, siger Nordsjælland-træner Simon Dahl i en pressemeddelelse.

Nicolas Lundbye Kristiansen kommer oprindeligt fra HIK, og han stod højt på Nordsjællands ønskeliste gennem flere sæsoner. Han valgte imidlertid at prøve sig af i KIF Kolding København, da de var store, indtil han sidste år valgte at tage tilbage til Sjælland. Her har han været en stor succes og en fremtrædende profil med sin elegante stil. Han står noteret for 86 mål i grundspillet og er Nordsjællands tredjemest scorende spiller efter Johan Meklenborg og Kasper Kisum.

- Jeg har haft nogle gode snakke med den kommende cheftræner Simon Dahl og er glad for nu at have forlænget med Nordsjælland Håndbold, da min hverdag samtidig hænger godt sammen med det sportslige hér, siger Nicolas Lundbye, der ved siden af håndbolden arbejder i De Forenede Dampvaskerier.

Nordsjælland Håndbold har på nuværende tidspunkt tegnet kontrakt med tre nye, unge spillere og klubbens strategi har i høj grad fokus på at udvikle talenter. Og dét har Nicolas Lundbye det rigtig godt med:

- Det bliver et meget ungt hold til næste sæson, hvilket er spændende, da der så er ekstra meget plads til at sætte sit eget præg for en træner, hvilket jeg er sikker på, at Simon Dahl vil få gjort godt, siger Nicolas Lundbye Kristiansen i pressemeddelelsen.