25. april 2019
Værløse tabte til Aabyhøj i Dameligaen søndag eftermiddag i Søndersøhallen. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Værløse tabte til Aabyhøj i Dameligaen søndag eftermiddag i Søndersøhallen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse i dårlig stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse i dårlig stime
Sport FAA - 09. december 2018 kl. 20:01
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en lovende start på sæsonen med en sejr og to tætte kampe, er der på det seneste gået hul på Værløses hold i Dameligaen

Det gjaldt også i går på hjemmebane mod Aabyhøj, som endte med at vinde med 22 point.

- Jeg synes egentlig, vi spiller en god kamp. Men de rammer på mere end os og får noget tur i deres skud. Der er lidt mange point på tavlen, men sådan er det i basketball. Det kan gå hurtigt, siger Thomas Henningsen, Værløses træner.

Det var lige præcis, hvad det gjorde i starten af kampen, hvor Aabyhøj nåede at score seks point, før Værløse kom på tavlen, og hjemmeholdet var abgud med otte det meste af første periode, inden man fik rejst sig mod slutningen, så perioden sluttede 19-23.

Så var den kampe lige som skudt i gang, og Aabyhøj pressede tempoet i vejret med aggressivt helbanepres det meste kampen, hvilket gik begge veje. En gang i mellem klappede fælden, så Værløse mistede bolden, mens det også mange gange lykkedes hjemmeholdet at spille sig hurtigt igennem og lægge to lette point i.

Med 35-39 ved pausen kunne alt stadig ske i kampen, men det var som om, Værløse ikke kunne hænge på tempoet efter pausen.

Aabyhøj angreb hurtigt og kontant, og da Nikoline Sandbäck samtidig havde tur i den fra tre'eren, begyndte livet at blive surt for Værløse. Aabyhøj fik udbygget føringen til 11 point inden sidste periode, og da århusianerne så lagde ud med at score syv ubesvarede point til 55-73, virkede kampen afgjort.

Værløse fik stoppet blødningen med en timeout, men så var det, at Nikoline Sandbäck satte en af sine i alt fire treere, og så var Aabyhøj i gang igen.

Et par minutter efter, lavede de et 9-0-run over godt to og et halvt minut, og så var lyset slukket i Søndersøhallen.

Kampen blev desværre skæmmet lidt i de sidste minutter. For selv om der blev gået til den i begge ender, så var det uden de store skavanker eller fysiske sammensted. Så meget mere uheldigt og ubehageligt var det at se først Værløses Maria Høgh og siden Aabyhøjs Sophie Kjems-Krognos falde til gulvet i smerte efter vrid i et knæ.

Dameligaen
Værløse-Aabyhøj 68-90

(19-23, 16-16, 20-27, 13-24)
Værløse: Matilde Roan 16, Maria Høgh 13, Frida Boje Formann 12, Juliana Okusun 11.

Aabyhøj: Malene Lind Petersen 17, Nikoline Sandbäck 14.

Tilskuere: 75