26. marts 2019
Richard Granberry får nu amerikansk selskab hos Værløse i Basketligaen.
Richard Granberry får nu amerikansk selskab hos Værløse i Basketligaen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse henter ny amerikaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse henter ny amerikaner
Sport FAA - 12. november 2018 kl. 19:25
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værløses unge tropper i Basketligaen har i forvejen Richard Granberry som amerikansk hjælp under kurven, og han har gjort det godt. Han er både topscorer med 22,1 point per kamp og toprebounder med 8,1 for oprykkerne.

Men nu får holdet lidt mere hjælp, da Værløse har sikret sig den 24 årige amerikaner, Austin Pope, der er 198 centimeter høj.

- Jeg forventer, at Austin bidrager i udviklingen af spillerne og holdet ved at sætte barren højt til træning og dermed presser os alle til næste niveau. Træningsmiljøet og konkurrencen er vigtig for at vi kan vokse, siger cheftræner Susie Heede-Andersen om nyerhvervelsen.

Austin Pope har de seneste to år spillet college-basketball for Hawaii-skolen Chaminade, der i sin tid også lagde gulv til et par af de store Værløse-spilleres - Joachim Jerichow og Niels Bjerregaard - amerikanske eventyr. Skolen spiller i den næstbedste Division 2.

Pope scorede 14,8 point per kamp i sit sidste år på skolen og supplerede med 5,8 rebounds og 4,5 assist, så det er en alsidig spiller, klubben har hevet til Danmark, hvor han lander torsdag og siden skal vente på at få sit papirarbejde på plads.

- I Austin får vi en multidimensionel spiller, som kan bidrage på mange positioner på banen. Hans lange arme gør, at han kan bruges defensivt på flere forskellige positioner, samt bidrage i reboundspillet, mens han offensivt skal bidrage til vores fokus om at spille i et højt tempo, skriver klubben om sin nye spiller.