20. januar 2018
Kim Kjærsgaard
Kim Kjærsgaard
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uheldig lodtrækning for Ledøje-Smørum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uheldig lodtrækning for Ledøje-Smørum
Opdateret 19. juni 2017 kl. 20:04
Sport FAA - 19. juni 2017 kl. 19:15
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På dette tidspunkt kan man kun spekulere i, hvor stærke holdene er i Danmarksserien efter sommerferien. Men ikke desto mindre peger alt på, at Ledøje-Smørum har været usandsynligt uheldige med lodtrækningen.

Ledøje-Smørums træner Kim Kjærsgaard ville gerne undgå Herlev samt nedrykkerne Holbæk. Han fik dem begge to og får i bonus den anden nedrykker Fredensborg samt den ambitiøse oprykker Slagelse.

- Det er ikke just en ønskepulje. Vi får begge nedrykkere fra 2. division samt Herlev og Slagelse, som begge satser, lyder det fra Kim Kjærsgaard, som efter andenpladsen i denne sæson forventer, at hans hold kan spille medom oprykningen.

- Vi har taget et step op i denne sæson. Vi manger kun at tage det sidste skridt op til førstepladsen. Det tager i næste sæson, sagde han efter sejren over AB Tårnby i sidste runde.

Ledøje-Smørum kan til gengæld se frem til et brag af et lokalopgør i Egedal Kommune imod Stenløse, som med hiv og sving forsvarede pladsen i Danmarksserien.

Oprykkerne fra Birkerød har fået plads i pulje 2. Her bliver GVI, AB Tårnby og Roskilde KFUM favoritterne, men Birkerød har en stærk trup og kan formentlig spille med i den sjove ende af puljen.

- Jeg tror, at vi kan gøre en god figur og et mål om top-6 synes realistisk - alt efter hvordan de respektive hold forstærker sig, lyder vurderingen fra Birkerøds sportschef Rasmus Kaas.

Efter hans vurdering er det bestemt ikke en blød pulje .

- Jeg synes ikke, at det er en blød pulje. Alle holdene er rutinerede Danmarksseriehold, men jeg ser ingen umiddelbare favoritter. Alle kan spille en rolle.

Rasmus Kaas havde dog gerne set lokalopgør mod Fredensborg og Stenløse.

- Vi ville gerne have mødt Fredensborg og Stenløse, da vi tidligere har haft spændende opgør mod dem, og så er der noget historik mellem spillerne, siger Rasmus Kaas.

Danmarksserien har første spillerunde den 5. august.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk