26. marts 2019
Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udskilning i bundstriden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udskilning i bundstriden
Sport FAA - 18. november 2018 kl. 17:19
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det ser ud til, at Næstved-Herlufsholm har meldt sig ud af den lidet eksklusive klub, der skal kæmpe om at undgå nedrykning fra mændenes 2. division pulje 3 i håndbold. Søndag sejrede sydsjællænderne i hvert fald sikkert på udebane 28-19 over jumboholdet Hillerød, der sammen med Amager SK og Ydun er blevet isoleret i bunden af rækken.

Hillerød så ellers ud til at have overvundet en svær start, da playmaker Nikolai Drifte midt i 1. halvleg bragte hjemmeholdet foran 5-4 i en kontra. Men det var også eneste gang i kampen, at Hillerød havde teten.

Hjemmeholdet fulgte med til stillingen 6-6, men så løb Hillerød tør rent angrebsmæssigt over for det større og tungere Næstved-Herlufsholm-mandskab.

Gæsterne straffede Hillerøds 7-mod-6 spil med et par lette mål. Så stoppede Hillerød med det taktiske træk blot for at løbe ind i en udvisning. I undertallet trak Hillerød målmand Jacob Skaksen ud til fordel for en ekstra markspiller, men atter en gang kunne sydsjællænderne score et par lette mål, og Næstved gjorde det af med Hillerød ved at gå til pause med en føring 15-7.

Dermed blev 2. halvleg nærmest en træningsøvelse for begge mandskaber. Tingene var afgjort.

Opgøret blev iøvrigt spillet i Skævinge Hallen cirka 10 kilometer uden for Hillerød, da Hillerød sædvanlige hjemmebane i FrederiksborgCentret var optaget af hundeudstilling.