18. januar 2019
Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udligning i DM-finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udligning i DM-finale
Sport FAA - 17. april 2018 kl. 21:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af René Larsen
Der kommer ingen afgørelse i kvindernes DM-finale i denne uge, selv om der spilles en tredje kamp på lørdag. Man kommer til at vente, for Stevnsgade udlignede i aftes Hørsholms føring med e nsejr 76-66, så det nu står 1-1 i kampe. Der spilles bedst af fem kampe.

Det startede ellers ganske fornuftigt for Hørsholm 79ers i Nørrebro Hallen. Nordsjællænderne kunne gå til pause med en føring 36-33.

Men opgøret ændrede karakter. Stevnsgade steppede op i forsvaret, og Hørsholm fik svært ved at score. I løbet af de første otte minutter af 3. periode blev der vendt op og ned på stillingen, da Stevnsgade bragte sig foran 55-44.

- De rammer nogle skud i starten og så bliver vi for fokuseret på at de skyder, og så tør vi ikke rigtigt spille vores rotationshjælpeforsvar. Når vi så laver én rotation, så glemmer vi at lave rotation nummer to, så det var ikke en god kamp fra vores side, siger Hørsholms coach Jesper Krone.

Med en føring på 11 point gjaldt det for Stevnsgade om at forsvare føringen. Med fire tre-pointere først i fjerde periode gjorde Hørsholm det offensive arbejde for at komme tilbage i kampen, men defensiven haltede fortsat.

Det tætteste Hørsholm kom på Stevnsgade i kampens afslutning var da Maryah Sydnor ramte to straffekast med halvandet minut igen til 66-72 og Hørsholm Amalie Langer så stjal bolden bagefter. Bolden blev hurtigt spillet rundt til Ivana Jovanovic, som ramte ved siden af og så scorede Stevnsgade i den anden ende og kampen var reelt overstået.

Tredje kampe spilles i Hørsholm Hallen lørdag klokken 16.