26. marts 2019
Taastrups Nickolai Bagge Kaae er foran Birkerøds Troels Cilius i en løbeduel. Foto: Mads Hussing
Taastrups Nickolai Bagge Kaae er foran Birkerøds Troels Cilius i en løbeduel. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort i Birkerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort i Birkerød
Sport FAA - 06. oktober 2018 kl. 15:37
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en kamp i den nederste del af Danmarksserien, og det kunne ses på noget af spillet. Især de spildte muligheder, som begge hold havde for at afgøre kampen. Det gjorde ingen af holdene dog, og derfor endte kampen på Birkerød Stadion mellem Birkerød og Taastrup FC uafgjort 1-1.

Begge mål blev scoret i 1. halvleg, og begge hold skulle bruge lidt hjælp for at få scoret. Hvor Taastrup scorede et selvmål, så spillede Birkerød selv Taastrups Mathias Jensen fri til scoring.

I 2. halvleg havde Birkerød bolden mest, og gæsterne var farligst på omstillinger. Birkerød fik dog intet ud af overtaget, og Taastrup sløsede de gode kontramuligheder væk blandt andet ved at løbe i offside.

Der blev gået til den i 2. halvleg, hvor tacklingerne fra begge hold blev sat ind med stor kraft. Derfor blev spillet stoppet en del gange, og der manglede en rytme i kampen.

Begge hold kunne have afgjort kampen, men effektiviteten manglede. Den ellers så scorende Troels Cilius fik en mulighed, da der var spillet lige over fem minutter af dommerens tillægstid, men hans skud bragede 10 meter over mål. Det var meget symptomatisk for kampen.