11. december 2018
Paul McGinley spiller på Simon?s i juni. Foto: Phil Inglis/Getty Images
Paul McGinley spiller på Simon?s i juni. Foto: Phil Inglis/Getty Images
Foto: Stringer/Getty Images
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trio af Ryder Cup-kaptajner på Simon's

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trio af Ryder Cup-kaptajner på Simon's
Opdateret 17. april 2018 kl. 15:26
Sport FAA - 17. april 2018 kl. 15:07
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er et stjernespækket felt, der stiller op med Shipco Masters i Simon's Golfklub i starten af juni. I forvejen har Colin Montgommerie og Ian Woosnam bekræftet, at de stiller op til veteran-turneringen i Kvistgård. Tirsdag kunne arrangørerne så oplyse, at en tredje tidligere Ryder Cup-kaptajn, Paul McGinley, gør dem selskab.

Irske Paul McGinley, der førte det europæiske hold, med bl.a. Thomas Bjørn på, til en sejr i Ryder Cup på Gleneagles for fire år siden, stiller op i sin kun 6. turnering på Staysure Tour - den europæiske seniortour - siden han blev en del af touren i 2017. Turneringen i Nordsjælland bliver hans første i 2018.

- Jeg kan ikke vente med at spille i Danmark og få startet min 2018 sæson, siger Paul McGinley i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Heri lyder det videre:
- Jeg var virkelig imponeret af den høje standard på denne tour sidste år, og at have Laura Davies til at spille i denne turnering er et stort skridt for fremad for golfen. Det bliver en rigtig spændende uge, og jeg ser frem til min første turnering i 2018. Danmark bliver et nyt bekendtskab for mig, da jeg aldrig har spillet på nogle af de forskellige tours i denne smukke del af Europa før, så det er en velkommen mulighed.

Ud over de tre kaptajner vil feltet indeholde tidligere Europa-etter, Ronan Rafferty, 1993 Ryder Cup spiller, Barry Lane, der sidste år satte rekorden for den laveste rundescore på Staysure tour med 60 slag - 12 under par. Phillip Price, der slog daværende Verdens-toer, Phil Mickelson, i singlen i 2002 Ryder Cup, og Costantino Rocca, der slog Tiger Woods i singlen i 1997 på Valderrama.

Det 60 spillere store felt vil blive endeligt bekræftet d. 4. maj, inklusiv de 5 bedste fra kvalifikationsturneringen d. 30. april - 1. maj i Simons Golf Club.