20. juli 2019
Godsway donyoh ser ud til at kunne spille torsdag aften mod Partizan Beograd, og ham kender Partizan Beograd ikke så godt. Hans fart kan blive en afgørende faktor i det nordsjællandske omstillingsspil.
Godsway donyoh ser ud til at kunne spille torsdag aften mod Partizan Beograd, og ham kender Partizan Beograd ikke så godt. Hans fart kan blive en afgørende faktor i det nordsjællandske omstillingsspil.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre nøgler for FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre nøgler for FC Nordsjælland
Sport FAA - 16. august 2018 kl. 16:21
Af Rudi Dalsgaard, Beograd
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal nok leveres et mindre mirakel, når FC Nordsjælland skal prøve at komme forbi Partizan Beograd i kvalifikationen i Europa League torsdag aften.

arrow Læs også: Hjulmand: Dødbolde var forskellen

Men det er slet ikke umuligt. Frederiksborg Amts Avis/sn.dk kommer her med tre nøgler til nordsjællandsk succes torsdag aften i Beograd.

Fart

I den første kamp spillede FCN med en boldfast front-trio i Mikkel Damsgaard, Mikkel Rygaard og Andreas Skov Olsen. Men i kulissen sidder Godsway Donyoh, Jonathan Amon og Mohammed Kudus klar, og de tre og deres fart, vil Partizan Beograd ikke være forberedt på. Det kan blive den helt store x-faktor i opgøret, hvis FCN får sat dem i scene.

Manglende opbakning

Det halter med entusiasmen omkring Partizan Beograd i denne sæson, og det har ikke hjulpet med trænerskiftet for halvanden uge siden. Den manglende stemning skal FC Nordsjælland have over på sin side ved at holde Partizan fra fadet og dermed tilhængernes utilfredshed til ilden.

Vær uimponeret

Partizan Stadion er et fint sted, men ikke skræmmende. En stor løbebane tager toppen af stemningen. Så der er grobund for, at de unge FCN'ere kan spille på den uimponerede facon, holdet har vist i de første uger af sæsonen. Lykkes det, vil Partizan få noget at se til i forhold til at rende rundt mellem de nordsjællandske pasninger.

arrow Partizan skal have noget at tænke på
16. august 2018 kl. 14:19 Opdateret: kl. 11:11
arrow FCN-fans i Beograd: Vi tror på det
16. august 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 10:46
arrow FCN'er har før lavet mirakler
16. august 2018 kl. 12:11 Opdateret: kl. 11:11