17. september 2019
FC Helsingør spillede lørdag træningskamp mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

FC Helsingør spillede lørdag træningskamp mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre halvlege uden gevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre halvlege uden gevinst
Sport Frederiksborg Amts Avis - 02. februar 2019 kl. 17:16
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om FC Helsingør og Fremad Amager lørdag blev enige om at spille tre halvlege i en træningskamp, så lykkedes det ikke for de to hold at score i Sundby Idrætspark.

Så det hele endte 0-0 efter en kamp, som var mest interessant for omverden i de to første halvlege, da det var her, de to hold stillede med noget, der kunne minde om A-kæder.

Hos FC Helsingør manglede målmand Mikkel Bruhn, backen Frederik Bay og Osama Akharraz. Men resten af truppen var i aktion.

Første halvleg bar meget præg af træningskamp med to hold, der havde svært ved at få spillet til at fungere - for ikke at snakke om at skabe chancer. Helsingør fik sendt et par skud udefra af sted, mens Fremad Amager kom tættest på at score, da de fik sendt et skud på overliggeren.

Anden halvleg blev mere seværdig, og her skulle FC Helsingør nok have scoret, da Patrick Mortensen kom fri i venstre side af feltet, men hans afslutning med ydersiden endte i sidenettet.

Fremad Amager havde dog også et par store chancer, da man kom alene igennem med målmand Victor Anker, men brændte. Samme Anker var også tæt på koste et mål med en skidt igangsætning, men han fik selv klaret situationen med en flot redning,

I den sidste halvleg blev der byttet stort ud på begge hold, og det hjalp altså heller ikke på effektiviteten foran mål.

Træningskamp
Fr. Amager-FC Helsingør 0-0

FC Helsingør: Victor Anker - Jonas Henriksen, Andreas Holm, Pascal Gregor - Christian T. Køhler, Patrick Olsen, Matheus, MortenFraysse - Lucas Haren, Douglas, Nicolas Mortensen

Indskiftet undervejs: Mikkel Basse, Daniel Jørgensen, Oliver Stenderup, Anders Holst, Mads Bach, Oliver Basse, Carl Lange, Lucacs Lodberg, Emir Erbas, H.C. Bonnesen, Samrawi, Nicolas Willumsen.