23. september 2019
Skjold Birkerød blev hjemme slået med 3-1 af Herlev i Danmarksseriens pulje 1. Her er det Birkerøds Frederik Heise, der får prikket bolden forbi Herlevs målmand Lucas Chang-Andersen.
gallery icon

Se billedserie

Skjold Birkerød blev hjemme slået med 3-1 af Herlev i Danmarksseriens pulje 1. Her er det Birkerøds Frederik Heise, der får prikket bolden forbi Herlevs målmand Lucas Chang-Andersen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre dyre minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre dyre minutter
Sport Frederiksborg Amts Avis - 11. maj 2019 kl. 16:21
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skjold Birkerød måtte lørdag se sig slået af Herlev i Danmarksseriens pulje 1, da de hvidklædte gæster snuppede en sejr på 3-1 i Birkerød.

Det var ellers Birkerød, der kom foran efter 22 minutter. Indtil da sad Herlev tungt på spillet og havde også skabt flere gode chancer. Birkerød slap med skrækken, og i stedet var det så Magnus Jensen, der kom fri i højre side af feltet og sparkede ind til 1-0 til hjemmeholdet.

Frederik Heise kunne også have gjort det til 2-0, da han kom alene igennem med Herlevs målmand, Lucas Chang-Andersen, men selv om Heise fik prikket bolden forbi målmanden, nåede Herlev tilbage og fik clearet.

Herlev svarede igen lige inden pausen, hvor Julius Lip udlignede til 1-1. Det var dog Nico Jørgensens forarbejde, drev med bolden og gode aflevering, der satte det hele i scene, inden Lip sparkede bolden forbi Dmitri Jensen i Birkerød-målet.

Anden halvleg blev spillemæssigt en mere lige affære, mens holdene skiftedes til at skabe chancer. Efter et hjørnespark til Herlev fyrede Herlevs Jacob Østbjerg af, men Birkerød fik reddet på stregen. Straks efter var det så Birkerøds Niklas Kristiansen, der kom alene igennem, men vippede bolden over mål på sin afslutning.

Godt halvvejs gennem halvlegen kom de afgørende sekvenser. Først lugtede det af straffespark til Birkerød, da Simon Vollesen blev kantet på baglinien, men dommers fløjte forblev tavs.

I det følgende angreb fik indskiftede Emil Bech ikke rigtig fat i sin modstander og lavede i stedet straffespark i hjørnet af feltet. Det sparkede Julius Lip ind til en 2-1-føring til Herlev efter 66 minutter.

Bare tre minutter efter var han på spil igen. Birkerød mente, han var offside, men intet flag blev hejst fra linievogterens side, og i stedet scorede Julius Lip sit tredje mål i kampen.

Nede 3-1 og 20 minutter igen måtte Skjold Birkerød forcere, men det kneb med at gøre chancerne så store, at der også kunne blive scoret på dem.

Skjold Birkerød ligger nummer syv ud af 10 hold i Danmarksseriens pulje 1 - tre point foran AB Tårnby, der spiller søndag mod Holbæk.

Danmarksserien, pulje 1
Sk. Birkerød-Herlev 1-3 (1-1)

Mål: 1-0: Magnus Jensen (22), 1-1: Julius Lip (43), 1-2: Julius Lip (66, str.), 1-3: Julius Lip (69)

Tilskuere: 80