23. maj 2019
Nicolas Lundbye Kristiansen i kamp for Nordsjælland i opgøret mod TTH Holstebro. Foto: Claus Birch
Nicolas Lundbye Kristiansen i kamp for Nordsjælland i opgøret mod TTH Holstebro. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Travle mestre på nordsjællandsk visit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Travle mestre på nordsjællandsk visit
Sport FAA - 07. november 2018 kl. 08:35
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er de danske mestre, der gæster Nordsjælland i Helsingør onsdag aften. Men lidt overraskende ligger Skjern kun på en beskeden ottendeplads i ligaen efter de første ti spillerunder, og vestjyderne har tabt de to seneste hjemmekampe til Kolding og senest Skanderborg.

- Jeg havde gerne set, at de havde slået Skanderborg, for så tror jeg, at det ville have været et godt tidspunkt at møde dem på, siger Nordsjællands cheftræner Ian Marko Fog og fortsætter:

- De ved godt, at de i forhold til stillingen bliver nødt til at vinde nogle kampe, så jeg tror, at de kommer med alt hvad de har. Vi kan spille frit. Vi møder trods alt de danske mestre, så jeg tror at det bliver en fed kamp med fart over feltet.

Når Skjern har lavet lidt svingende resultater i ligaen, så hænger det måske sammen med, at mestrene sideløbende spiller i Champions League. I weekenden tabte Skjern 26-22 i Flensborg, og i de kommende weekend spiller mestrene hjemme mod Pick Szeged.

- De har et virkelig stramt program. Champions League-kampene er sindssyg hårde. Man er nødt til at give sig 100 procent hver evig eneste gang i alle aktioner, og Skjern har klaret sig ekstremt godt. Det har nok kostet i ligaen, vurderer Nicolas Lundbye Kristiansen og håber, at Nordsjælland kan drage fordel af det.

- Når man spiller mange kampe som de, og de er lidt ømme i kroppen, så det bare om at »slå« lidt videre på dem, så det gør lidt ondt. Så de måske trækker sig en lille smule. Vi skal have kvalitet i forsvaret og så få løbet lidt med dem, siger Nicolas Lundbye Kristiansen.