26. marts 2019
Foto: Mads Hussing
Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikprop kostede startplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikprop kostede startplads
Sport FAA - 12. november 2018 kl. 22:33
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Patrick Olsen og Frederik Bay har været nogle af de mest sikre startere i FC Helsingørs trup i denne sæson. Førstnævnte har dog været ramt af karantæne, men det var ventet, at han var tilbage på banen fra start i gårsdagens kamp mod Viborg. Hans plads var dog overtaget af Mikkel Basse. Patrick Olsen bekræftede selv, at det var på grund af en forsinkelse, at han var bænket.

- Der var et par af spillerne, der sad fast i en trafikprop. Så kom vi lidt for sent, og så synes han, at vi skulle sidde lidt på bænken af den grund. Sådan er det jo, hvis der er nogle regler om, at vi skal være her til tiden, så må vi tage konsekvensen af, at vi var her lidt over. Det er selvfølgelig ærgerligt, for det er en kamp, man gerne vil have spillet, siger den altid hårdtarbejdende midtbanespiller.

Cheftræner Peter Feher kunne ikke genkende forklaringen om, at det var en forsinkelse, der kostede blandt andet Patrick Olsen en startplads i kampen.

- Nej, det var et taktisk valg. Vi valgte, at Daniel var en tand stærkere defensivt. Vi fornemmede lidt, at Holst var sat mere ind i presset. Det var det, vi valgte at ændre, siger Peter Feher, der taler om Daniel Jørgensen, som var placeret som venstre back, der også skulle gå med frem. Det var ikke en position, som han har spillet meget.

Patrick Olsen fortæller, at han har forståelse for trænerens valg.

- Hvis han er ved at lave nogle regler, og at vi er en familie her, så skal man ikke pisse på familien. Så må det være sådan, det er, og så må vi tage konsekvensen af det, siger Patrick Olsen, der dog prøvede at fortælle, at han var forsinket.

- Jeg prøvede at ringe en halv time før, jeg er her for at fortælle, at jeg sad fast i en trafikprop. Jeg kørte hjemmefra København halvanden time før, så skulle jeg desværre have kørt to timer før, men det er min fejl. Nu er den her kamp over, og vi må kigge fremad, siger midtbanespilleren, der er helt klar over, at det har rokket ved selvforståelse i FC Helsingør, at holdet nu ligger sidst:

- Den er hård at sluge, men vi kan selv afgøre det her til sidst om ikke at ligge sidst i vinterpausen. Det er klart vores mål at tage seks point i de sidste to kampe.