10. december 2019
Peter Juul Petersen fra tiden i Helsinge. Foto: Rudi Dalsgaard
Peter Juul Petersen fra tiden i Helsinge. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træner fra Danmarksserien til Serie 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner fra Danmarksserien til Serie 3
Opdateret 19. juni 2019 kl. 15:49
Sport Frederiksborg Amts Avis - 19. juni 2019 kl. 15:25
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dalby rykker ned i Serie 3 efter sommerferien, men Hornsherred-klubben har til den nye sæson sikret sig en toptræner.

Det bliver nemlig i det kommende år, Peter Juul Petersen, der skal føre holdet videre. Peter Juul Petersen er på nordsjællandske kanter måske mest kendt for sin syv år lange tid i Frederikssund IK, som han førte fra Serie 2 op i Danmarksserien.

Siden har 59-årige Peter Juul Petersen blandt andet været træner i Helsinge, Fremad Valby og senest Avedøre IF, som han netop har afleveret på en fjerdeplads i Danmarksserien.

- Jeg var ved at gå lidt træt i det inde i Avedøre med tre-fire gange træning ugentlig og kø på motorvejen. Jeg havde egentlig besluttet mig for at stoppe helt, men så fik jeg henvendelsen fra Dalby. Jeg kender jo klubben fra min tid i Frederikssund, og jeg husker den som en hyggelig klub med en god hjemmebane, siger Peter Juul Petersen.

Som bosiddende i Slangerup slipper han også for køen på motorvejen, og træningen i Dalby ligger uden for myldretyden, så der skulle gerne være fri bane over broen.

- Det passer mig fint, at jeg nu kun skal træne to gange om ugen, og jeg tror på, at jeg godt kan flytte noget i Dalby, siger Peter Juul Petersen.