21. marts 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tophold stadig ubesejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tophold stadig ubesejrede
Sport FAA - 22. september 2018 kl. 19:03
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Såvel Frederikssund som Helsinge var uden nederlag, inden de to hold tørnede sammen lørdag eftermiddag på Kalvøen i et regulært topopgør i Sjællandsseriens pulje 1. Det er de fortsat. Efter 90 minutter kunne de to hold trække sig tilbage med 1-1.

Hjemmeholdet Frederikssund chokstartede ellers. Christian Helev forlængede et langt indkast, og så kunne Stephan Traoré efter kun et minuts spil heade Frederikssund i front.

Helsinge var i den periode voldsomt på hælene og kunne også have været kommet yderligere bagud. Men gæsterne holdt stand, og efterhånden tog toppen af Frederikssunds pres af. I stedet kom Helsinge bedre med, og mens hjemmeholdet havde Jannick Andersen på sidelinien med et gult kort fik gæsterne udlignet. Frederik Scheuer blev spillet fri feltet, og med et flot vip udplacerede han Lasse Bai Frederikssund-målet.

Efter pausen var Frederikssund tilbage i den dominerende rolle. Der blev lagt et tung pres, og hjemmeholdet kom frem til flere gode muligheder. Den største tilfaldt Adam Kielsgaard, men 150 kamp-jubilaren måtte se sit forsøg blive reddet af William Munch Frederiksen i Helsinge-målet.

Helsinge så man ikke meget til i 2. halvleg. Alligevel var gæsterne tæt på at stryge hele puljen til sidst, da Abdul Köksal fik afsluttet. Kun en lang tå fra en Frederikssund-forsvarer forhindrede, at bolden tog kurs mod det lange hjørne.