14. oktober 2019
Rasmus Sørensen vandt i weekenden DM-titlen i R2-klassen.
Rasmus Sørensen vandt i weekenden DM-titlen i R2-klassen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Titlen kom i hus før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Titlen kom i hus før tid
Sport Frederiksborg Amts Avis - 09. september 2018 kl. 17:44
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det hjælper altid lidt, når den nærmeste konkurrent trækker sig.

Så det var til at overkomme for Rasmus Sørensen fra Stenløse at køre DM-titlen hjem i R2-klassen lørdag eftermiddag i den femte af i alt seks afdelinger.

Med en samlet andenplads i klassen kom der point nok på kontoen til, at DM-guldet var i hus, og så gjorde det knapt så meget, at man ikke fik afdelingssejren.

- Vi havde op til løbet regnet og regnet på forskellige scenarier, så jeg tror ikke helt, jeg havde forstået det, da vi var færdige. Det var først, da det blev bekræftet officiel, at jeg turde tro på det, siger Rasmus Sørensen til Frederiksborg Amts Avis/sn.dk.

Den nærmeste konkurrent, Michael Sørensen, havde valgt at trække sig, og det er ham, Rasmus Sørensen har ligget og kæmpet med i sæsonen indtil videre. Men Rasmus Sørensen havde også stadig øje Frank Nielsen på tredjepladsen, som kunne true titlen, men han blev henvist til tredjepladsen, mens Simon Valentin i sin Opel Adam vandt afdelingen - hans første i denne sæson.

- Vi skulle sådan set bare igennem. Det regnede, og det har vi ikke prøvet før i denne sæson med bilen, og så underlaget grus, så der var ingen grund til at satse, siger Rasmus Sørensen.

- Og da vi så var ved at ende ude på en mark i den anden prøve, så gjaldt det bare om at sørge for at komme i mål og ikke udgå. Men det var da lidt mærkeligt, når man er vant til at give alt for at slutte øverst.

Sidste DM-afdeling køres 27. oktober.