15. oktober 2018
Helsingørs Marie Soelberg forsøger sig fra fløjen. Foto: Mads Hussing.
Helsingørs Marie Soelberg forsøger sig fra fløjen. Foto: Mads Hussing.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltrængte point til Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltrængte point til Helsingør
Sport FAA - 12. november 2017 kl. 19:12
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom der er lang tid til sæsonafslutningen, så er det i disse bundopgør, der skal skrabes point sammen.

Det blev Helsingør, der trak det længste strå, da de vandt 20-19 over AB efter en kamp, der var præget af mange tekniske fejl og dårlige afleveringer.

AB halsede hele tiden et-to-tre mål efter, men de slap aldrig Helsingør helt af syne. 7-3 stod det efter 19 minutter, men efter at stille og roligt at have ædt sig ind i kampen, så var AB kun bagud 11-10 ved pausen.

Efter 11-11 kort inde i 2. halvleg, så trak Helsingør fra igen. Det lignede, at hjemmeholdet ville køre en sejr hjem med et par mål i overskud, men endnu en gang gik holdet lidt ned og overlod initiativet til udeholdet.

Med 23 minutter igen kom Helsingørs Catharina Green på banen. Den rutinerede playmaker viste i første angreb sit overblik, da hun spillede Nadia Mestasi helt fri på stregen, der scorede til 13-11.

Helsingør tog målmand Mia Kinsbøl ud i angrebene, og satte Catharina Green ind i angrebet med en overtrækstrøje på for at vise, at hun er på banen i stedet for målmanden. Det gav et mål, men det gav også et mål imod, da udeholdet målmand Mia Pedersen kunne kaste bolden i et tomt net med seks minutter igen.

Det stod 18-18 med seks minutter igen, og først scorede Helsingørs topscorer Sabine Serwin sit sjette mål til 19-18, hvorefter Veronica Tromborg gjorde det til 20-18 med to minutter igen.

Med halvandet minut igen af opgøret blev Helsingør reduceret med en mand på banen, og udeholdet scorede kort tid efter til 20-19.

Med 15 sekunder igen havde Nadia Mestasi bolden i nettet, men der blev dømt for skridt mod hende, så AB fik en mulighed mere for at få uafgjort.

De nåede aldrig at afsluttet, så Helsingør kunne tage sæsonens tredje sejr og kravle et par pladser op i tabellen.