24. august 2019
Kenneth Kruse Hansen trækker igen i Slangerup-trøjen, når der i aften køres DM-semifinale for hold.
gallery icon

Se billedserie

Kenneth Kruse Hansen trækker igen i Slangerup-trøjen, når der i aften køres DM-semifinale for hold.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svære valg før DM-semifinale i speedway

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svære valg før DM-semifinale i speedway
Sport Frederiksborg Amts Avis - 12. september 2018 kl. 11:02
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag aften er Slangerup værter for DM-semifinalen for hold i Speedwayligaen, hvor Holsted, Grindsted og Holstebro kommer på besøg. To hold går videre til DM-finalen om en uge, så for Slangerups holdleder Kenni Trasborg gælder det om at sætte det rigtige hold i aften.

Og der er har været lidt at tænke over med to næste lige gode og danske A-kørere, men i sidste ende faldt valget på klubbens egen Mikkel Michelsen, mens Michael Jepsen Jensen må se til fra sidelinien.

- De to er meget lige. Der er ikke den store forskel. De er begge gode og giver noget til holdet, siger Kenni Strasborg, og tallene bakker i den grad op om, at det ikke er noget, han bare finder på.

Mikkel Michelsen står noteret for otte matcher for Slangerup og har vundet 2,1 point per heat i denne sæson. Michael Jepsen Jensen har kørt fire og har sikret Slangerup 2,038 point per heat.

Det er det, man kan kalde dødt løb mellem de to A-kørere.

- Det faldt ud til Mikkels fordel, fordi det er en semifinale, og jeg synes, at et hold skal have sin holdkaptajn med. Han kender banen og forholdene, selv om Michael Jepsen Jensen trods alt også har kørt herude nogle år nu, siger Kenni Trasborg om de to kører, der i aftes kørte sammen for svenske Smedarna side om side.

Her sluttede de begge med fem point og to bonuspoint.

Derudover havde Trasborg problemer på den ene B-plads, da tyske Kevin Wölbert er skadet. Det gav begrænsede muligheder, da en kører skal have kørt to matcher for en klub, for at han kan være med i en DM-semifinale og -finale.

Så selv om Kenneth Kruse Hansen tidligere på sæsonen blev fritstillet af Slangerup, så er han hevet op af hatten igen til DM-semifinalen.

- Vi er ikke blevet uvenner over noget i forbindelse med hans fritstillelse, og Kenneth har været meget professionel omkring det. Han har så ikke haft andre klubber i Danmark, så vi har fået dispensation til at få ham med på holdet, og det er vi glade for, vi kan, siger Kenni Trasborg.

De to har da også arbejdet sammen på 1. divisionsholdet i Slangerup, hvor Kenneth Kruse Hansen har holdt sig igang, mens han til gengæld ikke har kørt meget i hverken Sverige eller Polen på det sidste.

- Han har trænet så sent som i lørdags i Slangerup, og han kender vejen rundt herude. Så jeg er sikker på, han kan levere point, lige som jeg altid tror på, at mine kørere kan, siger holdlederen.

Resten af Slangerups hold er Andreas Lyager, Jonas Seifert-Salk, Linus Eklöf og Marius Nielsen.

Matchen køres ulig grundserien med én kører fra hvert hold i hvert heat - i alt 22 heats.

Første heat starter klokken 19.00.