19. oktober 2021
Jesper Dahl og Nordsjælland led ugens andet nederlag i Skjern. Tidligere på ugen tabte Nordsjælland også til Ribe-Esbjerg. Foto: Jens Wollesen
Jesper Dahl og Nordsjælland led ugens andet nederlag i Skjern. Tidligere på ugen tabte Nordsjælland også til Ribe-Esbjerg. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store klø til Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store klø til Nordsjælland
Opdateret 07. marts 2019 kl. 20:58
Sport Nordsjælland - 07. marts 2019 kl. 19:58
Af René Larsen

Det blev så slemt, som man kunne frygte. Nordsjælland fik en ordentlig en på sinkadusen, da holdet torsdag aften gæstede de forsvarende danske mestre Skjern i mændenes Håndboldliga. Nordsjælland drog hjem med et nederlag 36-22.

Nordsjælland vidste, at det ville blive svært. Holdet er massivt ramt af skader. Topscorer Johan Meklenborg kommer ikke til at spille flere kampe i grundspillet med en albueskade, der kræver operativt indgreb.

Derudover tog Nicolas Lundbye Kristiansen og Aku Kreutzmann plads på bænken gennem hele kampe. Begge er plagede af skader.

Nicolas Lundbye Kristinsen døjer med efterveerne af det højrehåndshook, som han modtog i mavereionen i opgøret mod KIF Kolding, og dertil vrikkede han om på den ene ankel i mandagens opgør mod Ribe-Esbjerg. I den kamp sled Aku Kreutzmann sig igennem med et trælår og blev sparet i torsdagens opgør.

Med de tre ude var der gjort et stort indhug i Nordsjællands bagkæde.

Nordsjælland nåede dog at være foran både 1-0 og 3-2, og gæsterne hang på frem til midt i 1. halvleg, hvor Andreas Nielsen reducerede til 7-6.

Men så var der også slut. Skjern scorede seks mål på stribe og bragte sig på 13-6. Så var der ikke mere at rafle om.

Skjern gik til pause med en føring 18-7, og 2. halvleg kom til at handle om, at Nordsjælland skulle slippe afsted med skindet på næsen og undgå nye skader.

Nordsjælland kan håbe, at en række af de skadede spillere er tilbage på toppen næste gang holdet spiller. Der er nemlig en længere pause. Nordsjælland spiller først næste gang den 26. marts i Helsingør mod GOG.

Rejser du til udlandet i år?