17. januar 2019
Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store klø til Birkerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store klø til Birkerød
Opdateret 22. april 2018 kl. 20:39
Sport FAA - 21. april 2018 kl. 19:56
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birkerød tabte efter en katastrofal åbning af opgøret i Danmarksserien ude mod AB Tårnby. Efter 33 minutter stod det 5-0 til hjemmeholdet, og det blev også kampens resultat.

Birkerøds forsvar havde i kampens indledning det utroligt svært med Tårnbys lynhurtige angribere, der drev gæk med forsvaret.

Det gik alt for stærkt for de bageste folk hos Birkerød, der i begyndelsen af kampen lignede saltstøtter, når de hurtige kanter løb afsted.

Om det var AB Tårnby, der trak lidt i bremsen, eller om det var Birkerød, der kom bedre med, er svært at sige, men der blev ikke scoret mod de grønblusede Birkerød-spillede den sidste time af kampen. Især i de sidste 45 minutter var Birkerød det mest farlige hold, og de burde i flere omgange have scoret et par reducerende mål, så nederlaget ikke blev helt så stort.

Efter nederlaget ligger Birkerød i den tunge ende af rækken med bare tre point ned til den forkerte side af stregen. AB Tårnby ligger i den anden ende af rækken med otte point mere på tredjepladsen.

Danmarksserien, pulje 2
AB Tårnby-Birkerød 5-0 (5-0)

Mål: 1-0: Mohamed Azaquoun (7), 2-0: Benjamin Lukas Glahn Warlo (10), 3-0: Sebastian Zaar Jørgensen (14), 4-0: Emil Henry Erbas (29), 5-0: Mohamed Azaquoun (33).

Gule kort: Morten Edvold, Nassim Djemai, Ahmed Haytham El Cheich Ali, alle AB Tårnby.

Tilskuere: 76