26. august 2019
Daniel Skov - med nummer fem på bukserne - er ny mand i Helsinge. Han har tidligere spillet på forskellige ungdomslandshold og været en del af FC Nordsjælland. Foto: Mads Hussing
Daniel Skov - med nummer fem på bukserne - er ny mand i Helsinge. Han har tidligere spillet på forskellige ungdomslandshold og været en del af FC Nordsjælland. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor optimisme før sæsonstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor optimisme før sæsonstart
Sport Frederiksborg Amts Avis - 13. august 2018 kl. 21:33
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende weekend går det løs i Sjællandsserien. Her er Helsinge tilbage igen, og de kommer ikke at gå i ét med græstæppet. De har blandt andet fået tilgang af Nicolai Have Petersen, der har spillet U19-fodbold og trænet med superligatruppen i Helsingør. Derudover er Daniel Skov kommet til. Han har spillet 11 ungdomslandskampe, og han har fået sin fodboldopdragelse i FC Nordsjælland.

Derudover kan Wissam Al-Sakawi, der er en del af trænerduoen i Helsinge sammen med Flemming Topp, også sige velkommen til blandt andet de tre Hillerød-drenge Hozan Sura, Jonas Tingleff og Frederik Kimmer. Der er i alt 65 seniorspillere i Helsinge, som skal fordeles over klubbens tre hold.

Daniel Skov har spillet i FC Nordsjælland, hvor alt drejede sig om fodbold. Han prøvede også muligheden i Helsingør, og sidste efterår tog han et halvt år i Serie 1, hvor han blev topscorer for Espergærde, og derefter tog han ud at rejse. Nu er han klar til at spille fodbold igen.

Han kæmpede i flere år for at komme til at spille på højeste niveau i FC Nordsjælland, men det lykkes ikke.

- I Nordsjælland kan man spille i Superligaen, og det gjorde jeg så ikke, og efter det spillede jeg med U19. Men det var ikke det sjoveste år, og jeg fik ikke chancen i Superligaen, siger Daniel Skov, der bor i Annisse, har spillet i Helsinge tidligere, og kender mange i klubben.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.