15. december 2018
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stive ben og bange for at falde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stive ben og bange for at falde
Sport FAA - 18. marts 2018 kl. 22:45
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mathias Jensen, Magnus Kofod, Mikkel Damsgaard og Mikkel Rygaard har de seneste kampe været FC Nordsjællands helt store profiler. Søndag mod FC Helsingør så de meget ordinære ud på den glatte, hårde bane i Helsingør, hvor FC Nordsjælland tabte 1-0, og efter kampen afslørede Mathias Jensen da også, at det ikke havde været sjovt at spille på det underlag.

arrow Læs også: Billeder: Helsingør blev de største

- Den var okay blød i første halvleg. Men det underlag var ikke sjovt at spille på. Man løber og er bange for at glide eller falde. Det satte sit præg på kampen. Vi havde helt sikkert spillet bedre, hvis det var på en anden bane, siger Mathias Jensen.

- Det blev svært at spille på den bane. Det blev lidt tilfældigheder. Man løber med stive ben, fordi man er bange for at falde. Og så lykkes vi ikke med det, vi gerne ville. Vi sætter bolden for hurtigt på spil og mister den, og der spiller Helsingør mere simpelt på deres store angriber. De klarede banen bedre end vi gjorde.

FC Nordsjælland tabte med nederlaget et skridt i kampen om de øverste placeringer til FC Midtjylland og Brøndby, mens FC København er kommet et skridt tættere på bagfra.

- Det var en streg i regningen, men selv om jeg skuffet lige nu, så har vi trods alt stadig spillet et flot grundspil og ligger nummer tre. Nu glæder jeg mig bare til 10 fede kampe i slutspillet, siger Mathias Jensen.

arrow Det var ikke banen, men...
18. marts 2018 kl. 22:44 Opdateret: kl. 22:38
arrow De vigtigste tre point for "TK"
18. marts 2018 kl. 22:43 Opdateret: kl. 22:38
arrow Tålmodighed med brasser belønnet
18. marts 2018 kl. 22:42 Opdateret: kl. 22:38