21. januar 2019
Juliane Daugaard løfter pokalen, som Holte kæmpede sig til med en sejr på 3-0 i sæt over Brøndby.
gallery icon

Se billedserie

Juliane Daugaard løfter pokalen, som Holte kæmpede sig til med en sejr på 3-0 i sæt over Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stensikker sejr i pokalfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stensikker sejr i pokalfinalen
Opdateret 16. december 2017 kl. 15:43
Sport FAA - 16. december 2017 kl. 15:05
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev til endnu en titel i pokalskabet for Holte IF volleyballkvinder, da rivalerne fra Brøndby lørdag blev sat til vægs med 3-0 i sæt i pokalfinalen.

arrow Læs også: Pokaltriumfen i billeder

De to hold har de seneste år været de helt store rivaler og mødtes da også i DM-finalen i sidste sæson, hvor Holte også vandt. Brøndby slog derimod Holte i de to holds første indbyrdes opgør i denne sæson.

Men lørdag i Frederiksberg Hallen var der ikke den store tvivl om udfaldet. Godt nok havde Brøndby sine gode perioder, men Holte virkede i total kontrol fra start til slut - også selv om man flere gange måtte se Brøndby opbygge store forspring.

Første sæt var tæt fra start til slut, men Holtes store centerspiller, Ava Sophia Cramp fik sine lange fingre på en blokade, så Holte kom foran 23-21, og siden slog Brøndbys Trine Kjelstrup bolden ud af banen til sætsejr til Holte.

Brøndby slog hårdt tilbage i andet sæt og kom foran 6-13, inden Holte kom i gang og gik fra 6-13 til 18-18. Holtes Sofia Martinez Lavin brød siden dødvandet med en blokade til 24-22 og sikrede siden andet sæt med et servees.

Det gjorde ondt på Brøndby, der manglede de sidste detaljer og overskud for at kunne ryste Holte, og da nordsjællænderne gik fra 7-9 til at være foran 17-12, virkede det til at være afgørelsen på finalen.

Brøndby-træner Jens Bang prøvede at bryde Holte-rytmen med en timeout, men hans hold lavede ganske enkelt for mange små fejl til at kunne vende slaget.

Amanda Owie smashede den første matchbold i nettet, men på den efterfølgende Brøndby-serv fik Holte modtaget fint og sat Juliane Daugaard op, og så afgjorde hun finalen via et par Brøndby-fingre i blokade-forsøget.

Juliane Daugaard blev meget passende kåret som pokalfighter.

Pokalfinale, kvinder
Holte-Brøndby 3-0

(25-22, 25-22, 25-20)

arrow Sejrherre må fejre det hjemme
16. december 2017 kl. 15:42 Opdateret: kl. 15:42