19. maj 2019
De to hold blev ude i pausen. Her giver Peter Alsted Farum-spillerne direktiver til 2. halvleg.  Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

De to hold blev ude i pausen. Her giver Peter Alsted Farum-spillerne direktiver til 2. halvleg. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenløse stormer frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenløse stormer frem
Sport FAA - 13. oktober 2018 kl. 16:07
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med den femte sejr i de seneste seks kampe har Stenløse bidt sig fast i toppen af Sjællandsserien. Lørdag eftermiddag sejrede de blå hjemme på Stenløse stadion 5-1 i det nordsjællandske lokalopgør mod Farum.

Opgøret fik en livlig start. Mikkel Vive headede Stenløse i front efter et hjørnespark, men inden der var spillet fire minutter havde Farum udlignet. Kasper Wiese udnyttede et indlæg fra venstrekanten.

Men det skulle blive dyrt for Farum, at holdet er sårbart på standarder. Efter et kvarter scorede Stenløse igen på en dødbold. Igen var det Kristian Østerdal der slog et indlæg, og på det headede Mads Kaalund hjemmeholdet i front.

I en ellers lige 1. halvleg fik Stenløse også øget til 3-1. Denne gang efter opspil i venstre side, hvor Mikkel Carentius slog et fladt indlæg, som Niklas Bredsgaard styrede i nettet.

Så var Stenløse i kontrol, og Farum, der var uden sejr i de tre foregående kampe, havde ikke den selvtillid, der skulle til for at vende kampen.

I stedet lukkede Stenløse opgøret et kvarter før tid efter endnu en standardsituationen. Søren Duus Saigal sendte et af sine lange indkast ind i feltet, hvor den gamle målræv Thomas Wagner dukkede op og scorede via den ene stolpe.

Så indfandt mismodet sig hos Farum, der efter to gule kort sluttede med kun ni mand på banen. Det straffede Stenløse, og Mads Kaalund kunne heade 5-1-sejren hjem.