21. oktober 2019
Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenløse sendt på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenløse sendt på sommerferie
Sport Frederiksborg Amts Avis - 14. juni 2019 kl. 22:53
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en regulær finale, når Tårnby FF og Roskilde B1906 mødes mandag på Tårnby Stadion. Vinderen spiller i Danmarksserien efter sommerferien. Begge hold har nemlig vundet over Stenløse i de to første kampe i kvalifikationsspillet.

Stenløse har derimod udspillet dets rolle, og de blå må tage endnu en sæson i Sjællandsserien efter 3-1-nederlag til Tårnby FF.

Det havde Stenløse på det nærmeste også indstillet sig på før fredagens opgør mod Tårnby FF efter nederlaget 2-0 til Roskilde i den første kamp.

Kravet til Stenløse var en sejr på minimum to mål, og så skulle man håbe, at Tårnby ville besejre Roskilde i mandagens kamp.

At det ikke ville gå den vej fik publikum hurtigt fornemmelsen af. Der var spillet bare 150 sekunder, da bolden lå bag Mikkel Rønnebæk i Stenløse-målet.

Så troede vel selv den største Stenløse-fan ikke rigtig på det, og inde på banen var det heller ikke helhjertet. Der manglede lige de sidste procenter i nærkampene.

Alligevel holdt Stenløse sig inde i opgøret, og kort før pausen var Rasmus Zinck tæt på, men han måtte se sit hovedstød gå lige forbi.

Udligningen kom dog et kvarter inde i 2. halvleg efter et af de mange lange indkast, som anfører Søren Duus Saigal bombarderede Tårnby-feltet med. En ripost faldt ned for fødderne af Mikkel Carentius, der flot flugtede bolden i nettet.

Målet gav Stenløse flere kræfter, og kort efter var Carentius også tæt på 2-1, men han måtte se sit forsøg tage overliggeren.

Stenløse fik imidlertid dødstødet et kvarter før tid, da Kristian Østerdal fik gult kort og ti minutter på sidelinjen. Tårnby FF fik frispark i fordelagtig position. Det kom der i første omgang ikke noget ud af, men gæsterne fastholdt presset, og så kunne Rasmus Robrahn bringe Tårnby foran 2-1.

Så var det afgjort, og i tillægstiden fik Rasmus Robrahn scoret det vigtige 3-1 mål for Tårnby, så amagerkanerne har et optimalt udgangspunkt inden mandagens finale mod Roskilde.

Kval til Danmarksserien
Stenløse-Tårnby FF 1-3 (0-1)

Mål: 0-1: Philip Kiærulf Tietze (3), 1-1: Mikkel Carentius (60), 1-2: Rasmus Robrahn (78), 1-3: Rasmus Robrahn (90)

Tilskuere: 226