21. oktober 2019
Søren Duus Saigal. Foto: René Larsen (arkiv)
Søren Duus Saigal. Foto: René Larsen (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenløse klar til playoff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenløse klar til playoff
Sport Frederiksborg Amts Avis - 08. juni 2019 kl. 19:35
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenløse fik vasket lidt af skuffelsen fra forrige weekends nederlag til Frederikssund bort, da de blå lørdag i pinsen på udebane besejrede Helsinge 2-0 i Sjællandsseriens pulje.

Anfører Søren Duus Saigal har bebudet stop efter denne sæson, og han kan blive svær at undvære for Stenløse. Han scorede selv til 1-0 efter fem minutter, og han stod også for oplægget til 2-0-målet, der blev scoret kort inde i 2. halvleg. Målscorer her var veteranen Thomas Wagner.

Søren Duus Saigal har nu to kampe tilbage i Stenløse-trøjen. Det bliver i de to kommende playoffkampe om en plads i Danmarksserien efter sommerferien.

Stenløse møder tirsdag Roskilde Boldklub fra Sjællandsseriens pulje 2 på udebane. Derefter har Stenløse hjemembane fredag mod Tårnby FF fra Københavnsserien, mens Stenløse blot kan se på i den afgørende kamp næste søndag mellem Roskilde og Tårnby. Kun det bedste hold fra treholdsturneringen rykker op.

Helsinge slutter på en niendeplads i Sjællandsserien, men holdet ser ud til at gå fri af nedrykning. Som nedrykningen fra de højererangerende tegner, så rykker kun to hold ud af Sjællandsseriens pulje 1,