19. december 2018
Karen Barritza er Birkerøds stærkeste kort. Her træner hun på hjemmebanen i Birkerød et par dage før DM-stævnet i den kommende weekend. Foto: Mads Hussing
Karen Barritza er Birkerøds stærkeste kort. Her træner hun på hjemmebanen i Birkerød et par dage før DM-stævnet i den kommende weekend. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportschef: Vi vil gå hele vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef: Vi vil gå hele vejen
Sport FAA - 07. marts 2018 kl. 21:01
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birkerød er topmotiveret til den kommende weekends semifinale og forhåbentlig også finale ved holdmesterskabet i tennis. Klubbens kvindehold er kvalificeret, og de skal i semifinalen op mod de regerende danske mestre fra KB.

- Vi har lige mødt dem i januar, og der slog vi dem, så det formoder jeg, at vi gør igen. Deres bedste single er Mai Grage, der er på studieophold i USA, og jeg formoder ikke, at de flyver hende hjem for at spille. Jeg mener, vi skal slå KB. Alt kan ske, men jeg synes, vi skal slå dem. Ligegyldigt hvad de kommer med, så bør vi slå dem. Vi har fire rigtig gode singler, siger klubbens sportschef John Larsen.

John Larsen fortæller, at Birkerød stiller med det stærkeste hold, de kan. Han vil dog vente med at offentliggøre navnene til det sidste, så de andre klubber ikke ved, hvem han kommer med. Det er helt standardprocedure, forklarer han.

Semifinaler og finaler afvikles over fire singler og to doubler. Ved uafgjort 3-3 afgøres holdkampen af en golden matchtiebreak. Bronzekampen afvikles kun som fire singler med en golden matchtiebreak i double i tilfælde af 2-2.

John Larsen har skrevet syv kvinder på holdkortet til kampene i weekenden, men det er ikke sikkert, at alle kommer til at spille. Det sker kun ved skader, og det skulle der ikke være noget af.

- Jeg har haft en skade på vores fjerdesingle, men den burde være ovre. Hun var ikke med i HIK-kampen, men hun skulle være klar igen, siger John Larsen, der altså forventer at vinde semifinalen over KB, og i den anden semifinale forventer, at grundspillets vinder fra Gentofte slår Hørsholm Rungsted Tennisklub.

- Gentofte har to Francati-søstre. Helena er lillesøster og Emilie er storesøster. Emilie har ikke spillet nogle af de indledende kampe, men kan få et wild card og være med i slutspil, og hun spiller godt. Det kan blive en god kamp med hende og Karen (Barritza red.), siger John Larsen.

Weekendens finalestævne bliver afholdt i Ølstykke, og der er semifinaler lørdag klokken 09.00 for damerne og klokken 14.30 for herrerne. Bronzekampene er klokken 09.00 søndag morgen og finalerne starter klokken 13.30.