27. maj 2019
Foto: René Larsen
Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillerstrejke sat på pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillerstrejke sat på pause
Sport FAA - 05. februar 2019 kl. 20:09
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to ugers strejke og et afbud til en træningskamp mod Union, så har Skjold Birkerøds danmarksseriehold sat konflikten med klubbens ledelse på pause. Spillerne trænede tirsdag under ledelse af cheftræner Benny Gall.

- Vi har givet håndslag på, at vi træner ugen ud. Så håber vi, at klubben kommer os i møde, siger anfører for danmarksserieholdet, Alexander Augustesen.

Spillerne oplever, at en ny ledelse i fodboldklubben nedprioriterer senioreliten, og det har fået spillerne på barrikaderne.

- Skjold Birkerød har formentlig det laveste budget i både danmarksserien og Sjællandsserien. Vi forsøger at holde fast i det set-up, som vi har haft det seneste år, siger Alexander Augustesen.

Trods konflikten er der endnu ikke ingen spillere, der har meldt sig under fanerne i andre klubber.

- Men det kan gå hurtigt. Der har da været nogle og spørge mig allerede. Og der er sikkert også andre, der har fået henvendelser. Men vi har et godt sammenhold og vil gerne klubben, siger anføreren.

Formand i Skjold Birkerød, Henrik Sloth er glad for at se spillerne tilbage på træningsbanen.

- Vi er været i dialog og i forhandling. Aftalen er ikke lukket, men et-og-andet er der jo sket. Jeg synes ikke, at jeg kan gå i detaljer på nuværende tidspunkt. Vi risikerer, at der er nogle, der springer i målet.

Skjold Birkerød spiller efter planen årets første træningskamp på lørdag mod TFC Odsherred.