15. december 2017
Kenneth Kruse Hansen sad skuffet tilbage på banen, efter han kiksede de første to sving i DM-finalens sidste heat, hvor han skulle hente en sejr, hvis Slangerup skulle have sikret sig guldet.
gallery icon

Se billedserie

Kenneth Kruse Hansen sad skuffet tilbage på banen, efter han kiksede de første to sving i DM-finalens sidste heat, hvor han skulle hente en sejr, hvis Slangerup skulle have sikret sig guldet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Speedway-finalen endte som en fuser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Speedway-finalen endte som en fuser
Sport FAA - 20. september 2017 kl. 22:32
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var mødt 3387 gæster op. Men det blev aldrig den fest, Slangerup havde håbet på i DM-finalen for hold på hjemmebane.

arrow Læs også: Kildemand om sit første DM-guld for hold: Det er stort

Her måtte nordsjællænderne onsdag aften nøjes med bronemedaljerne, mens Fjelsted tog guldet foran Region Varde.

- Selvfølgelig er vi skuffede, for vi kom ind som vindere af grundserien, og vi var opsatte på det her. Vi vidste godt, det ville blive svært, for det var fire gode hold, siger Slangerups holdleder, Lars Munkedal.

- Vi har ikke fem mand i dag. Vores bund var lidt for svag. Men de har gjort det godt på andre dage. I dag skulle vi have brugt fem mand, der leverede, og det gjorde vi ikke. Der kom et par nuller for meget og en udelukkelse til Mikkel Michelsen. Sådan er det. Men nullerne var frygtelige.

- Vi har fået en medalje. Det var ikke den slags, vi ville have, men nu er vi tilbage i medaljestriden. Vi gjorde, hvad vi kunne.

Slangerup kom ellers forrygende fra start og var foran med tre point efter syv heats.

Men anden runde heats var ikke god for hjemmeholdet. Mikkel Michelsen blev udelukket af et heat, Andreas Lyager blev sidst i et andet, og elendigheden fortsatte, mens Fjelsted og Region Varde i stedet lugtede blod.

En heatsejr til Kenneth Kruse Hansen stoppede blødningen, men Region Varde og Fjelsted kom tættere og tættere på.

Region Varde vandt tre heats i træk fra heat 11 til 13, men Fjested fik vendt bøtten med især heat 14, der var et af aftenens absolut mest dramatiske. Det stod mellem de fire holds D-kørere, og to gange tyvstartede Fjelsteds Christian Thaysen. Så han måtte starte 20 meter efter de andre.

Alligevel endte han med at passere alle tre modstandere og tage heatsejren, hvilket ikke mindst var en kæmpe skuffelse for Slangerup. Kenni Nissen startede nemlig med en perfekt forbikørsel og fik fra nummer tre til at lægge forrest - for siden at glide helt ned på sidstepladsen.

Og endnu en heatsejr til Fjelsted i D-heatet 19 gjorde, at de kom ind til de tre afgørende heats med 36 point foran Slangerup med 33, Varde med 32 og så Holsted med 13.

Slangerups Mikkel Michelsen leverede varen i heat 20, men da Michael Jepsen Jensen kun fik et enkelt point i næstsidste heat, var afstanden til Fjelsted inden sidste heat oppe på to.

Så alt presset lå på Kenneth Kruse Hansen til sidst. Han gav den gas ind i første sving, men ramte et spor og gik næsten i stå. Og så kunne Mikkel Bech Jensen fra Varde suse forbi med Fjelsteds Peter Kildemand lige efter sig, og det kørte guldet til Fjelsted, mens Region Varde tog sølvet.

DM for hold, finale i Slangerup Fjelsted 41
Peter Kildemand 12, Frederik Jacobsen 11, Anders Thomsen 7, Christian Thaysen 6, Patrick Hougaard 5.

Region Varde 40
Mikkel Bech Jensen 13, Hans Andersen 12, Mads Korneliussen 10, Mads Hansen 4, Mikkel Andersen 1.

Slangerup 37
Mikkel Michelsen 11, Kenneth Kruse Hansen 10, Michael Jepsen Jensen 9 Andreas Lyager 4, Kenni Nissen 3.

Holsted 14
Bjarne Pedersen 8, Krysztof Buczkowski 2, Jonas Jensen 2, David Lampart 1, Sam Jensen 1.

Tilskuere: 3387

arrow Tyk skuffelse i Slangerup
20. september 2017 kl. 22:34 Opdateret: kl. 22:34

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk