19. april 2019
Jonas Seifert-Salk bliver C-kører i den kommende sæson for Slangerup. Foto: Rudi Dalsgaard
Jonas Seifert-Salk bliver C-kører i den kommende sæson for Slangerup. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sølvvindere vil holde sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sølvvindere vil holde sammen
Sport FAA - 22. september 2018 kl. 12:12
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slangerup slap fra 2018-sæsonen med en sølvmedalje efter bronze i 2017. Så næste skridt må være guldet i 2019, og til det skal man bruge noget kontinuitet.

Så det går klubben efter, og det starter på holdlederpladsen. Godt nok er formalia ikke helt på plads endnu, det skulle meget gerne ende med en forlængelse af samarbejdet med Kenni Trasborg til den kommende sæson.

- Jeg håber meget på, at Kenni fortsætter, og jeg er sikker på, vi kan finde en løsning, siger direktør for det professionelle selskab i Slangerup Speedway Klub, Stefan Kristjansson.

- Vi er meget tilfredse med sæsonen og sølvmedaljerne. Guld havde vi nok ikke forestillet os, med mindre vi havde kunnet køre i Slangerup. Så at tage til Outrup med et ungt hold og tage sølvet, det er fantastisk.

Selv er Kenni Trasborg også klar til at fortsætte.

- Vi har ikke snakket sammen om det ednu, men jeg har da lavet et hold klar til næste sæson, siger Kenni Trasborg til Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har været meget tiflredse med det hold, vi har haft, og vi kommer til at prøve at forstætte med dem. Der vil være et par afgange, og vi må se, hvad vi kan få af faste aftaler emd udlændinge. Men vi lå sidst i DM-finalen med fire-fem heats igen og vandt alligevel sølv. Varde var for gode på egen bane, og de har netop holdt på de samme kørere over flere sæsoner, så de kender alle sammen banen derovre.

To af næste sæsons kørere er allerede offentliggjort. Det er de to D-kørere Marius Nielsen og Emil Pørtner.

Marius Nielsen var en del med omkring liga-holdet i denne sæson som sjettekører, men bliver nu D-kører, hvor han altså skal kæmpe om pladsen med Pørtner, der kørte for Holstebro i denne sæson.

Her var han blandt andet på besøg i Slangerup i juni og lavede ni point i matchen, der sluttede 47-37 til Slangerup.

På C-pladsen bliver der plads til Jonas Seifert-Salk, der efter en god sæson som D-kører er blevet kategoriseret som C-kører i 2019. Det er også derfor, at Kenneth Kruse Hansen har valgt at tage til Esbjerg, da C-pladsen i Slangerup var optaget af Seifert-Salk.

- Jonas er klart på vej opad. I mine øjne kan han nå rigtig langt, hvis han holder fokus og har styr på baglandet. Det første år han var oppe blev han nummer fire ved U21 DM, og nu er han også begyndt at slå de store kørere. Han kan blive et godt kort for klubben på længere sigt, siger Kenni Trasborg.

Klubben vil endnu ikke afsløre, hvilke andre kørere, der er på plads. Men man kan nok sagtens forvente, at både Andreas Lyager og Mikkel Michelsen vil være at finde på holdkortet igen til næste sæson.