22. oktober 2019
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smørum ovenpå i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smørum ovenpå i Ishøj
Opdateret 08. juni 2019 kl. 19:37
Sport Frederiksborg Amts Avis - 08. juni 2019 kl. 19:09
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ledøje-Smørum har lidt for sent fundet formen. Lørdag i pinsen besejrede Ledøje-Smørum på udebane Ishøj IF med 4-0 i Danmarksseriens pulje 2, og det var Ledøje-Smørums niende kamp i træk uden nederlag. Desværre er oprykningsracet kørt. FA 2000 har sat sig på oprykningspladsen.

Seneste Smørum-nederlag daterer sig tilbage til 6. april, og da var det faktisk pinsens modstander Ishøj, der sejrede 2-0.

Men Ishøj var i en noget anden forfatning her i pinsen. Fire mand stod over med karantæne, og yderligere fem-seks mand var ude med skader og afbud, så træner Murat Kutuk var ude i hjørnerne af truppen.

Alligevel var Ishøj ved at komme foran i kampens start, hvor hjemmeholdet startede med god tænding.

Ledøje-Smørums målmand Nicolaj Bjerregaard gled på fugtige græs ved et udspark, og så var Saddeque Shahzad hurtig over bolden, men Bjerregaard fik selv reddet sig ud af situationen med en blokering.

Efterhånden satte Ledøje-Smørum sig dog på kampen, men gæsterne blev sat i gang af en Ishøj-fejl. Emanuil Nielsen spillede for kort tilbage mod målmand Thobias Hansen, og så kunne Jacob Lind lige presse en berøring på bolden, og så stod det 1-0.

Bare et par minutter senere stod det også 2-0. Alexander Bech slog et indlæg fra venstrekanten, og Martin Soelberg fik en lang tå på, så bolden strøg utageligt ind i nettet.

I 2. halvleg var Ishøj-forsvaret igen i foræringshjørnet. Det gav Ledøje-Smørum en to-mod-en situation, og så kunne Martin Soelberg blot spille kort på tværs til Jacob Lind, der havde let ved at gøre det til 3-0.

Så var der ikke mere i Ishøj, der også måtte se forsvarskrumtappen Gürkan Koyuncu gå ud med en skade. Ledøje-Smørum producerede masser af chancer, men Jacob Lind havde tilsyneladende opbrugt målkvoten. I stedet var det indskiftede Mads Holden, der mod slutningen scorede kampens sidste mål.

Med nederlaget er Ishøj sikker på at slutte på niendepladsen. Holdets skæbne afgøres først, når nedrykningen fra 2. division er afgjort.