24. marts 2019
Snekkersten tog lørdag mod Brøndby i Sjællandsserien.
gallery icon

Se billedserie

Snekkersten tog lørdag mod Brøndby i Sjællandsserien.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smed sejr i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smed sejr i overtiden
Sport FAA - 06. oktober 2018 kl. 18:15
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle tre point var nærmest puttet i taskerne i Snekkersten, der lørdag spillede mod Brøndby i Sjællandsserien. Men efter 93 minutter og 13 sekunder hoppede to af dem op igen, da det lykkedes gæsterne at udligne til 2-2.

Det var ikke helt retfærdigt efter en kamp, hvor Snekkersten kreerede klart flest chancer, selv om første halvleg generelt var en sløj affære og sluttede 0-0.

Efter pausen kom der mere gang i chancerne, og Snekkersten havde et par stykker, inden det lykkedes Bilal Corap at heade Frederik Højstrøms indlæg i kassen til 1-0 efter 62 minutter.

Han skulle nok også have headet Snekkersten på 2-0 kort efter, og Snekkersten havde derudover et par løse chancer, inden Brøndby ud af det blå fik udlignet. Casper Hansen knoklede efter en nedfaldsbold i feltet og fik tacklet bolden over stregen i duel med Snekkerstens målmand, Emil Lind.

Snekkersten satte tryk på i minutterne efter, hvor Brøndby-målmand Casper Hauervig diskede op med et par mirakelreaktioner på stregen, men i det sidste minut måtte han se sig passeret, da Andreas Svinggaard dirigerede et indlæg i mål med brystet.

Det fik Brøndby til kaste alt frem for at udligne, og pludselig var der plads i Snekkerstens venstre side, så Christian Johansen kom fri og sparkede bolden ind til 2-2 fladt op ad fjerneste stolpe. Efter 93 minutter og 13 sekunder.

Snekkersten ligger nu nummer ni i Sjællandsserien med 9 point efter ni kampe, mens Brøndby er nummer fem med 12 point efter otte.

Frederikssund er nummer ét med 20 point.

Sjællandsserien, pulje 1
Snekkersten-Brøndby 2-2 (0-0)

Mål: 1-0: Bilal Habes Corap (62), 1-1: Casper Hansen (82), 2-1: Andreas Svinggaard (89), 2-2: Christian Johansen (90+3)

Tilskuere: 83