18. juli 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smalt Hillerød-hold led hæderligt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smalt Hillerød-hold led hæderligt nederlag
Sport FAA - 16. februar 2019 kl. 19:36
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyngby havde valgt at lægge træningskampen på hjemmebane mod Hillerød på kunstgræsbanen i Helsinge. Det så ikke ud til at passe nogen af holdene. Begge hold vil gerne spille bolden langs jorden, men banen så ikke ud til at hjælpe på det. Derfor blev der flere tilfældigheder i en kamp, hvor Lyngby dog var stærkest og vandt 3-1.

I perioder var det tydeligt at se, at der er en division til forskel på de to hold. Hurtigheden og den fysiske form var to faktorer, hvor Lyngby havde klare fordele i forhold til Hillerød. Det var dog ikke til at se i siden, hvor den tidligere Helsingør-spiller Adnan Mohammed og Kevin Tshiembe huserede. Her havde Ocar Vraa i Hillerød-forsvaret godt styr på det. Anderledes var det i den anden side, hvor Lyngbys Gustav Marcussen i flere omgang løb fra Jonathan Masamuna og Magnus Klarskov.

Det var også i den side, at der efter bare et par minutter var en stor chance for at score, men først kom Philip Lindgaard og siden målmand Thomas i Gall i vejen for skuddene. Thomas Gall stod hele kampen, da Rasmus Lyng var syg.

Gustav Marcussen fik udbytte af anstrengelserne midt i 2. halvleg, da der blev spillet godt igennem i Lyngbys venstre side, og han til sidst stod alene med Thomas Gall.

Det var 1. halvlegs eneste mål, men Emil Scott Rasmussen kunne dog have udlignet for Hillerød, da han kort før pausen opfangede en dårlig tilbageaflevering, men den lokale Oskar Snore i Lyngby-målet nåede tilbage og reddede.

I pausen skiftede Lyngby det meste af holdet ud, og det gjorde, at tempoet gik lidt ud af kampen, så 2. halvleg blev en lidt langtrukken affære. Efter pausen kom blandt andre den tidligere Allerød-spiller Gustav Harlev på banen i højre side.

Den tidligere Hillerød-back Nicolai Geertsen var på banen i begge halvlege, og hans farlighed i hovedspillet har han ikke mistet, siden han forlod Hillerød. Midt i 2. halvleg steg han til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden ind til Lyngby-føring på 2-0.

Hillerøds træner Kasper Jørgensen skiftede en i pausen og ventede med de sidste til sidst i kampen. Det var primært 2. holdsspillere, der var på bænken, og hvis han havde smidt serie 3-spillerne ind i kampen mod Lyngby, så kunne det være gået helt galt.

Det blev 3-0 til Lyngby til sidst i kampen, da Jeppe Kjær løb sig fra i Lyngbys højre side. Simon Sharif - der er på prøve fra Brønshøj - var ikke hurtig nok til den lille Lyngby-angriber, der kunne sparke bolden ind bag THomas Gall.

Det sidste spark i kampen fik Philip Lindgaard, der efter et hjørne fik muligheden fra kanten af feltet. Han svigtede ikke, da han hamrede bolden i kassen til slutresultatet 3-1.