23. oktober 2019
Andreas Lyager (forrest) og Mikkel Michelsen viste højt niveau for Slangerup med tre dobbeltsejre i matchen mod Region Varde. Den tredje kom på det vigtigste tidsunkt: i sidste heat.
gallery icon

Se billedserie

Andreas Lyager (forrest) og Mikkel Michelsen viste højt niveau for Slangerup med tre dobbeltsejre i matchen mod Region Varde. Den tredje kom på det vigtigste tidsunkt: i sidste heat.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerup slog tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerup slog tilbage
Opdateret 12. juni 2019 kl. 21:43
Sport Frederiksborg Amts Avis - 12. juni 2019 kl. 20:39
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skulle alle 14 heats til, før Slangerup onsdag aften tog en hjemmesejr på 45-42.

Og sikke et drama. For gæsterne fra Region Varde kom ind til sidste heat foran 41-40, og så var der ellers kongemøde mellem Mikkel Michelsen og Andreas Lyager fra Slangerup mod Michael Jepsen Jensen og Mikkel Bech fra Region Varde.

Men Michelsen-Lyager-duoen viste ingen nåde over for gæsterne, der blev knust med 5-1 i en stensikker dobbeltsejr i sidste heat. 5-1 til Slangerup og 45-42 som slutresultat.

Slangerup kom også flyvende ud fra start, selv om tyske Kevin Wölbert måtte udgå af første heat.

Det forhindrede nemlig ikke Slangerup i at vinde fem ud af de første seks heats, og især heat fires dobbeltsejr med Slangerups Mikkel Michelsen og Andreas Lyager mod gæsternes Michael Jepsen Jensen og Mads Korneliussen.

Netop duellerne mod Michael Jepsen Jensen var imødeset med stor spænding, da Jepsen Jensen de seneste år har kørt for Slangerup, men har måttet se Mikkel Michelsen snuppe kaptajnrollen. Så op til denne sæson skiftede Jepsen Jensen væk, og så var der lag top til en heftig match.

Men bagud 23-13 efter de seks første heats var gode råd efterhånden dyre hos gæsternes holdleder Steven Andersen, men han reagerede prompte. En taktiks udskiftning sendte Mikkel Bech på banen i heat syv sammen med Michael Jepsen Jensen, der fik joker-status.

Det endte med at give fuld gevinst, da Mikkel Michelsen faldt på første omgang og blev udelukket - til Slangerup-holdleder Kenni Trasborg Hansens store utilfredshed. Han mente, at Michelsen blev kørt af banen af holdkammeraten Jonas Seifert og derfor ikke burde have været udelukket.

Men det gav spænding tilbage i matchen, da Region Varde også vandt heat otte og ni, og så var der reduceret til 29-28.

De to "top-mod-bund" heats gav en 5-1-sejr til hvert hold, og så var man lige vidt inden de sidste tre heats.

Her blev det for alvor spændende, da heat 13 endte med en 5-1-sejr til gæsternes Mads Korneliussen og Patrick Hansen over Kevin Wölbert og Jonas Seifert.

Men så satte Mikkel Michelsen og Andreas Lyager skabet på plads og vandt deres anden 5-1'er i matchen i 14. og sidste heat.

Spedwayligaen
Slangerup-Region Varde 45-42

Slangerup: Mikkel Michelsen 14, Andreas Lyager 14, Kevin Wölbert 8 , Jonas Seifert 6, Emil Pørtner 3

Region Varde: Mikkel Bech 14, Michael Jepsen Jensen 13, Mads Korneliussen 6, Patrick Hansen 6, Tim Sørensen 3

Tilskuere: 1031