19. september 2019
Slangerups Mikkel Michelsen ser startsnoren gå. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Slangerups Mikkel Michelsen ser startsnoren gå. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerup kom på sejrskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerup kom på sejrskurs
Sport Frederiksborg Amts Avis - 15. maj 2019 kl. 21:09
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slangerup fik noget foder til ambitionerne om at gøre sig gældende i toppen i denne sæson, da det onsdag aften blev til en sejr på otte point, to matchpoint i stillingen og det bonuspointet for den samlede sejr over Grindsted.

- Det var godt med en sejr. Det er næsten en forløsning. Men i dag har vi fem kørere, der alle laver point. Der er stadig noget, der kan oppes, men det var godt i dag, siger holdleder Kenni Trasborg.

Hjemme på egen slagger lagde Slangerup godt fra land med heatsejr til publikumsfavoritterne Mikkel Michelsen og Andreas Lyager, inden Grindsteds Adam Ellis svarede igen i heat tre.

Men så slog Michelsen-Lyager-duoen til igen i heat fire med en 5-1-sejr, og så var Slangerups føring oppe på 14-10.

Tæskene til Grindsted fortsatte i heat seks og syv, og da Emil Pørtner kom ind som nummer to efter Andreas Lyager i en 5-1'er til Slangerup i heat seks, kunne hjemmepublikum kun overgive sig og juble over en 22-14-føring.

Men bundrutinerede Hans Andersen hos gæsterne ville det pludselig anderledes. Han trak holdkammeraten Kasper Andersen med sig i heat syv, hvor Mikkel Michelsen fik et nul, og da Adam Ellis og Nikolaj Busk Jakobsen bankede en 5-1-sejr hjem over Kevin Wölbert og Andreas Lyager i heat otte, var Slangerups føring pludselig svundet ind til 25-23.

Momentum svingede tilbage igen efter de to "modsat-heats" 10 og 11, hvor de ene holds to topkørere duellerer med det andets holds bund. Her drillede Slangerups Emil Pørtner i heat 10 ved at tage to point, mens Mikkel Michelsen og Kevin Wölbert gjorde rent bord med en 5-1'er i heat 11 og sendte Slangerup foran 35-31 med tre heats tilbage.

Michelsen var med igen i heat 12 og blev toer efter holdkammeraten Wölbert, og så var Grindsted knockoutet inden de to afsluttende superheats - bagud 40-32.

Gæsternes Hans Andersen var med i begge og vandt heat 13, men måtte igen se Michelsen-Lyager tage sig af heat 14, så sejren endte på 46-38.

Slangerup kører igen 29. maj, hvor man hjemme tager i med Fjelsted.

Speedwayligaen
Slangerup-Grindsted 46-38

Slangerup: Mikkel Michelsen 13, Andreas Lyager 12, Kevin Wölbert 9, Jonas Seifert 6, Emil Pørtner 6

Grindsted: Hans Andersen 14, Adam Ellis 9, Nikolaj Busk Jakobsen 7, Kasper Andersen 6, Emil Grøndal 2

Tilskuere: 1251