25. maj 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skadesplaget Hillerød-hold tabte træningskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skadesplaget Hillerød-hold tabte træningskamp
Sport FAA - 09. februar 2019 kl. 19:04
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var flere spillere ude med skader, og Philip Lindgaard var på ferie, så træner Kasper Jørgensen måtte være kreativ, da han skulle sætte holdet i træningskampen mod Frem, der kunne tage hjem til Valby med en 2-1-sejr. Blandt andet kom Magnus Nathansen ind på den centrale midtbane, og der gjorde han det godt.

Blandt de skadede spillere var blandt andre Magnus Klarskov og Tobias Andersen, der normalt er sikre startere for Hillerød. I deres fravær var der andre, der skulle tage over.

I angrebet var det den nytilkomne Emil Scott samt Johannes Houborg, der huserede, og de fik ikke det store ud kampen. Johannes Houborg havde en rigtig stor chance midt i 2. halvleg, hvor han formåede at skyde over fra meget tæt hold.

Hillerød begyndte kampen bedst. Spillerne flyttede sig godt for hinanden, og kombinationerne flød bedre, end man kunne forvente med en måned til sæsonstart.

Presset på Frem var stort, og de var i det første kvarter en sjælden gæst foran Hillerøds mål. Til gengæld havde Frems målmand Jesper Emde Næsby, der er en god, gammel kending i nordsjællandsk fodbold, og som i sidste sæson spillede i Allerød, noget mere at lave.

Det var dog også helt efter spil og chancer, at Essam Salamoun kunne slide sig fri og via den ene stolpe gøre det til 1-0 til hjemmeholdet efter bare 12 minutters spil.

Der gik dog ikke mange minutter efter scoringen, og til at Hillerøds spil begyndte ikke at hænge sammen. Spillerne løb lige pludselig ikke de rigtige steder hen, og presset på Frems spillere var slet ikke det samme. Det udnyttede udeholdet til først at score til 1-1 midt i 1. halvleg, og lige før uret rundede en halv time at score til 1-2.

På Frems hold var udover Jesper Emde Næsby også en anden kending af fodbold i Nordsjælland. FC Helsingør har udlejet Frederik Roepstorff til Københavner-klubben, og det selvom Hillerød også var interesseret i den yderst talentfulde spiller. Frederik Roepstorff spillede en rigtig god kamp, hvor han løb meget og fordelte boldene godt fra midten af banen.

Som det sker i langt de fleste træningskampe, så falder intensiteten i 2. halvleg, hvor der bliver skiftet en del ud på begge hold. Hillerød skiftede en stribe i pausen, og det fik ikke spillet til at glide bedre.

Der var ikke de store chancer i 2. halvleg - udover den tidligere nævnte til Johannes Houborg - og derfor blev resultatet af træningskampen 2-1 til udeholdet.

Træningskamp
Hillerød-Frem 1-2 (1-2)

Mål: 1-0: Essam Salamoun (12), 1-1: Benjamin Warlo (23), 1-2: Beran Camili (29)

Hillerød: Rasmus Lyng (46: Thomas Gall) - Mathias Johnsen (46: Simon Sharif), Jonathan Witt (46: Jonas Threms), Oscar Vraa, Rasmus Harm - Essam Salamoun, Christopher Jakobsen, Magnus Nathansen, Jonathan Masamuna - Johannes Houborg (67: Jacob Christiansen), Emil Scott.

Tilskuere: 40