26. marts 2019
Farum/FC Nordsjælland kunne søndag fejre oprykning til Kvalifikationsligaen.
gallery icon

Se billedserie

Farum/FC Nordsjælland kunne søndag fejre oprykning til Kvalifikationsligaen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se jubelbilleder: FCN-kvinder rykker op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se jubelbilleder: FCN-kvinder rykker op
Opdateret 11. november 2018 kl. 19:24
Sport FAA - 11. november 2018 kl. 17:17
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjællands kvindeprojekt fortsætter med fuld fart mod toppen af dansk fodbold.

For søndag eftermiddag vandt kvinderne 5-3 på hjemmebane over Østerbro IF og er dermed sikret en plads i forårets Kvalifikationsliga.

Kampen var tæt på at få en drømmestart i Farum-øjne, da Ashleigh Goddard driblede mod baglinien og fra tæt hold sendte bolden på tværs, men der kom aldrig rigtig en afslutning på.

I stedet slog Østerbro til, da hjemmeholdet minuttet efter koksede i egen ende, og så kunne Cecilie Bergholt sparke bolden ind til 1-0 efter bare to minutter.

Det gav lidt nervøse trækninger på tilskuerpladserne, men langsomt fik Farum styr på spillet og skabt angreb med kvalitet.

Efter 19 minutter udlignede Esther Rønn med et godt spark fra kanten af feltet, som målvogter Anna Kuhr ikke kunne nå op til i Østerbro-målet.

Bare to minutter senere var den gal igen i Østerbro-feltet. Et indlæg fra Julie Nowak i højre side endte i panden på Ásla Johannesen, og så stod det 2-1 til hjemmeholdet.

Syv minutter før pausen var Ashleigh Goddard så kvinde for at gøre det til 3-1, da hun modtog bolden i feltet og tørt huggede den i mål.

Lige inden pausen var gæsterne tæt på at få reduceret i et par omgang, men målvogter Mira Pastoft og hendes forsvar fik taget fra, så 3-1 holdt til pausen.

12 minutter inde i anden halvleg øgede FCN-hurtigløberen Julie Nowak så til 4-1, men minutter efter slog Østerbro tilbage og reducerede til 4-2.

Og spændingen steg med 25 minutter igen, da Catrine Gryholt mistede bolden foran eget FCN-feltet, så Cecilei Bergholt fra Østerbro IF kunne score sit andet mål til 4-3.

Gryholt gjorde dog hurtigt skaden god igen, da hun tæt under mål headede bolden ind til 5-3 bare to minutter efter.

I kampens sidste 20 minutter sad Farum/FCN tungt på kampen og skabte flere store chancer, men det blev ved de fem mål, og nu starter arbejdet med at få gjort holdet klar til at kæmpe med om en plads i landets bedste række til foråret.

1. division, pulje 1
Farum/FCN-Østerbro 5-3 (3-1)

Mål: 0-1: Cecilie Bergholt (2), 1-1: Esther Rønn (19), 2-1: Ásla Johannesen (21), 3-1: Ásla Johannesen (38), 4-1: Julie Nowak (57), 4-2: (57), 4-2: Sofie Broch-Lips (58), 4-3: Cecilie Bergholt (65), 5-3: Catrine Gryholt (67)

Tilskuere: 200