2. marts 2021
Bertram Gjelfort ærgrer sig over at brænde den store chance, han fik med lige over 10 minutter igen af opgøret på udebane mod Ledøje-Smørum. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Bertram Gjelfort ærgrer sig over at brænde den store chance, han fik med lige over 10 minutter igen af opgøret på udebane mod Ledøje-Smørum. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Smørum var de mest kyniske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Smørum var de mest kyniske
Sport Nordsjælland - 29. september 2018 kl. 18:28
Af Mads Hussing

Det var en kamp uden de store chancer til begge hold, men da Ledøje-Smørum endelig fik deres muligheder, så slog de til. Allerød kunne have gjort det samme på deres store chancer, men de var ikke skarpe, og dermed vandt Ledøje-Smørum kampen i Danmarksserien 2-0 på et mål i hver halvleg.

Det var ikke til at se, at Ledøje-Smørum var ude i hårde 90 minutter mod superligamandskabet fra Hobro i tirsdags, for hjemmeholdet pressede Allerød i bund fra start.

Her kunne udeholdet ikke sætte to afleveringer sammen, og bolden var på Allerøds banehalvdel de første 12-14 minutter.

Allerød red stormen af, og bedst som de var kommet med i kampen, og hele tiden lurede på en omstilling, så slog Ledøje-Smørum til. En fejl i Allerød-forsvaret blev straffet prompte af Mathias Gransee, der også scorede i tirsdags mod Hobro.

Der blev slidt og slæbt fra begge hold, men når bolden kom op i nærheden af modstandernes forsvar, så kom der aldrig noget farligt ud af det. Man skulle hen til de sidste 10-12 minutter, hvor der kom gang i kampen.

Allerøds Bertram Gjelfort kom først helt fri med Ledøjes målmand Nicolaj Bjerregaard, men skuddet gik lige ved siden af den ene stolpe.

Så gik der ikke en gang et halvt minut, så lå bolden i målet i den anden ende. Benjamin Madsen strøg til baglinjen, og sendte den indover til Rasmus Thomsen, der forsøgte sig, men her halvklarede Allerøds målmand Jesper Emde Næsby, dog kun for at se Frederik Oliver Jørgensen sende bolden i kassen til 2-0.

Reduceringen burde være kommet bare fire minutter senere, hvor Allerøds Bastian Kruse var helt alene igennem, og selvom han fik bolden forbi Ledøjes målmand, så ramte han stolpen, inden han kunne sende den i spil igen, hvor Ledøjes forsvar dog fik blokeret forsøget.

Det var kampens sidste store forsøg, og derfor kunne Ledøje-Smørum hente sin femte sejr på stribe i Danmarksserien.

Danmarksserien, pulje 2
Ledøje/Smørum-Allerød 2-0 (1-0)

Mål: 1-0: Mathias Gransee (22), 2-0: Frederik Oliver Jørgensen (79)

Tilskuere: 150

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?