14. oktober 2019
Masser af både af Helsingørs og Næstveds spillede kæmpede om bolden. Foto: Anders Ole Olsen.
gallery icon

Se billedserie

Masser af både af Helsingørs og Næstveds spillede kæmpede om bolden. Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Næstved trak det længste strå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Næstved trak det længste strå
Sport Frederiksborg Amts Avis - 05. september 2018 kl. 21:59
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Divisionskollegaerne fra Helsingør og Næstved spillede onsdag aften pokalkamp i Helsingør, og her er det udeholdet, der er med videre i turneringen. Det skete efter forlænget tid og straffesparkskonkurrence. Helsingørs Nicolas Mortensen brændte som den eneste af de 10 skytter, og da Næstveds Nikolaj Steen Hansen scorede på det sidste spark, så var det afgørelsen.

Det kom efter en 1. halvleg, der var meget lige, og hvor udeholdet nemt kunne have scoret et par gange, så var det FC Helsingør, der bragte sig foran efter 18 minutter. Her fik FC Helsingør et frispark udenfor feltet, og det bragede Anders Holst via stolpen ind til en føring på 1-0.

Næstved kunne også have bragt balance i regnskabet inden pausen. Den tidligere Helsingør-spiller Tobias Christensen blev spillet helt fri af Kristoffer Munksgaard, men Viktor Anker parerede den med det yderste af fingrene til hjørnespark. Kristoffer Munksgaard havde overtaget over for den direkte oppasser Martin Fisch, men Næstved fik ikke nok ud af det.

I 2. halvleg havde Helsingør overtaget, men det var Næstved, der fik halvlegens eneste mål. Med 20 minutter igen sparkede Daniel Norouzi et frispark ind foran mål, hvor netop indskiftede Kasper Schnack Mertz headede udligningen ind.

Da ingen af holdene formåede at omsætte deres chancer til mål i resten af den ordinære kamp, så måtte de to hold ud i endnu en halv times spil.

Her kom det helt store dramatiske højdepunkt lige efter de første 15 minutters spil. Næstveds Souheib Dhaflaoui kom helt fri, og Daniel Jørgensen hev ham i trøjen. Det var et klokkeklart rødt kort, som dommer Jesper Nielsen gav FC Helsingørs forsvarer.

Ingen af holdene scorede i den forlængede spilletid, så det skulle ud i en straffesparkskonkurrence. Den foregik foran de 15 fremmødte Næstved-fans, og det var også udeholdet, der kunne juble højest. Helsingørs Nicolas Mortensen blev eneste skytte, der brændte, og dermed er Nætsved BK videre til næste runde i pokalturneringen.

DBU pokalen
FC Helsingør-Næstved BK 1-1 (1-0)

5-6 efter straffesparkskonkurrence

Mål: 1-0: Anders Holst (18), 1-1: Kasper Schnack Mertz (70), 2-1: Andreas Holm Nielsen, 2-2: Christoffer Boateng, 2-3: Kasper Schnack Mertz, 3-3: Mikkel Basse, 3-4: Kristoffer Munksgaard, 4-4: Pascal Gregor, 4-5: Peter Nysted Therkildsen, 5-5: Patrick Olsen, 5-6: Nikolaj Steen Hansen.

Advarsler: Patrick Olsen (33), FC Helsingør, Mikkel Basse (76), FC Helsingør, Daniel Jørgensen (88), FC Helsingør, Souheib Dhaflaoui (90), Næstved BK, Peter Nysted Therkildsen (98), Næstved BK

Udvisning: Daniel Jørgensen (107), FC Helsingør

Tilskuere: 398