20. juli 2019
Der var DM-semifinale for hold i Slangerup onsdag aften. Her Slangerups Kenneth Kruse Hansen (rød) i duel med Nicki PEdersen. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Der var DM-semifinale for hold i Slangerup onsdag aften. Her Slangerups Kenneth Kruse Hansen (rød) i duel med Nicki PEdersen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Slangerup kørte sig direkte i DM-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Slangerup kørte sig direkte i DM-finalen
Sport FAA - 12. september 2018 kl. 21:35
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slangerup Speedway Klub er klar til DM-finalen for hold, efter man onsdag aften på hjemmebane vandt semifinalen foran 2147 tilskuere i Græse Ådal.

Det var ikke mindst på grund af en flyvende holdkaptjan, Mikkel Michelsen, der i den grad levede op til, at han blev valgt som A-kører til matchen, mens den anden danske A-kører, Michael Jepsen Jensen, måtte nøjes med at se på.

Med 14 point ud af 15 mulige viste han vejen for Slangerup, der også nød godt af, at C-køreren Linus Eklöf kørte mod de tre andre holds D-kørere, fordi Slangerups egen D-kører, Jonas Seifert-Salk, i løbet af sæsonen har kørt sig til et højere snit end Eklöf.

Slangerup sluttede på 42 point foran Holsted med 40, mens Grindsted og Holstebro fik henholdsvis 26 og 24.

Semifinalen startede meget lige ud med en heatsejr til hvert hold inden for de første fire heats, men derefter begyndte både hjemmeholdet og Nicki Pedersens Holsted at trække fra.

Især Holsted, der væltede sig i heatsejre eller andenpladser, mens Slangerups Mikkel Michelsen og Linus Eklöf sørgede for, at nordsjællænderne hængte på.

Heat 10 til 12 blev dog en tynd omgang for Slangereup med bare et enkelt point, og det brugte Kenneth Bjerre og Holstebro til at nærme sig bagfra og fik forspringet til Slangerup på andenpladsen ned på fire point.

Igen var det dog Mikkel Michelsen og Linus Eklöf, der med en heatsejr hver fik Slangerup op på cyklerne igen, så stillingen efter 14 heats var 28 til Holsted, 24 til Slangerup, 17 til Grindsted og 15 til Holstebro.

Holstebro fik bragt lidt spænding tilbage med to heatsejre i træk i heat 16 og 17, men da heat 18 med de fire holds topkørere var slut, var det Mikkel Michelsen, der kørte først over stregen til sin fjerde heatsejr ud af fire mulige og distancerede både Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre og Robert Lampart.

Det sende Slangerup i spidsen for matchen med to point ned til Holsted, og det blev kun bedre af, at Linus Eklöf igen viste stærk kørsel i heatet efter og noterede sig for sin tredje heatsejr ud af tre.

Det endte med at sikre Slangerup pladsen i næste uges DM-finale med hele tre heats tilbage.

Heatet efter sikrede Holsted sig pladsen i finalen efter en heatsejr til Nikolaj Klindt, og Slangerup og Holsted kan derfor se frem til at møde Region Varde og Fjelsted onsdag i næste uge.

Speedwayligaen
DM-semifinale
Slangerup 42

Mikkel Michelsen 14, Linus Eklöf 11, Kenneth Kruse Hansen 8, Andreas Lyager 5, Jonas Seifert-Salk 4

Holsted 40
Nicki Pedersen 12, Rasmus Jensen 11, Nicolai Klindt 9, Jonas Jeppesen 5, Sam Jensen 3

Grindsted 26
Robert Lambert 9, Kasper Andersen 6, Claus Vissing 4, Nikolaj Busk Jakobsen 4, Patrick Hougaard 3

Holstebro 24
Kenneth Bjerre 10, Bjarne Pedersen 7, Jonas B. Andersen 6, Kasper Lykke 1, Emil Grøndal 0, Emil Pørtner 0

Tilskuere: 2147