19. august 2019
Rungsteds supportere kan glæde sig over, at holdet går styrket ind i slutspillet. Foto: Thomas Olsen
Rungsteds supportere kan glæde sig over, at holdet går styrket ind i slutspillet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted styrker sig inden slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted styrker sig inden slutspillet
Sport Frederiksborg Amts Avis - 13. februar 2019 kl. 19:19
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år hentede Rungsted finske Aleksi Laakso i februar måned, i år har klubben skrevet kontrakt med den 27-årige finne Joonas Hurri, der skal hjælpe Rungsted i slutspillet.

Joonas Hurri kommer fra et ophold i japanske Nikko i Icebucks, og ellers har han primært erfaring fra finske Liiga og Mestis, hvor han i mange år har været en del af Pelicans organisationen.

- Planen har hele tiden været at vi gerne ville have vores unge backer Bertram Jelert og Oscar Schulze placeret som 6/7 back. Vi ser det som essentielt at vi har vores egen pipeline under konstant udvikling. Samtidig har vi længe vidst, at vi ville tilføre en back frem mod slutspillet for at give lidt mere dybde på den defensive besætning, siger Rungsteds sportschef Morten Hagen og fortsætter:

- Vi har brugt meget tid på at scoute markedet for en spiller med den rigtige profil, og det mener vi der er fundet med signingen af Joonas. Vi har ønsket at tage os god tid, og holdets resultater har gjort at vi ikke har haft noget behov for at forcere beslutningen.

- Joonas er først og fremmest en godt skøjtende og spilintelligent back, der kommer til at supplere vores i forvejen stærke backlinje. Vores referencer på Joonas fortæller også om en spiller, der er stille og rolig uden for banen, og som bliver nem at integrere.

Joonas Hurri lander efter i Danmark fredag morgen, og klubben forventer han debuterer i udekampen mod Odense Bulldogs 19. februar.