19. april 2019
Rungsted led sæsonens første nederlag på hjemmebane, da Sønderjyske var på besøg fredag aften. Foto: Kim Rasmussen
Rungsted led sæsonens første nederlag på hjemmebane, da Sønderjyske var på besøg fredag aften. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted manglede effektiviteten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted manglede effektiviteten
Sport FAA - 05. oktober 2018 kl. 22:29
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor Rungsted i den første del af sæsonen var effektive i powerplay, så ændrede det sig fuldstændig til gårsdagens kamp. En stribe udvisninger til Sønderjyske blev ikke udnyttet. Pucken dansede i flere omgange på Sønderjyskes målmand Patrick Galbraith målstreg, men ind i målet ville pucken ikke. Til gengæld slog Sønderjyske til, da de kom i powerplay et par gange i 2. periode, og dermed kunne udeholdet vinde 2-0.

Rungsted havde Joren Van Pottelberghe på mål for anden gang. Både førstemålmand Thomas Lillie og andenmålmand Jon Lee-Olsen er skadet, og det gjorde, at man i kampen mod de danske mestre fra Aalborg måtte sende klubbens U20-målmand Oliver Bering Plain på isen. Men holdet har fundet en substitut i Joren Van Pottelberghe, der er lånt af HC Davos i den bedste schweiziske række.

Joren Van Pottelberghe havde ikke meget at lave i 1. periode, hvor skudstatitikken sagde 15-5 til Rungsted, men der stod 0-0 på tavlen.

Da Rungsted blev ramt af et par udvisninger i begyndelsen af 2. periode, slog udeholdet til. Først hamrede TJ Moore pucken ind i en situation, hvor Rungsted var to mand i undertal, og et par minutter var det Steffen Frank, der kunne gøre det til 2-0 til Sønderjyske. Igen vandt Rungsted skudstatistikken, men det var Sønderjyske, der udnyttede deres muligheder.

I de sidste 20 minutter virkede Sønderjyske indstillet på at skulle skøjte sejren i hus. Der blev ikke angrebet det store, og de stod kompakt i forsvaret. Derfor kom Rungsted ikke til de store muligheder i de sidste 20 minutter. Sønderjyske scorede deres sidste mål i de døende sekunder af kampen, hvor Rungsted havde taget målmanden ud for at sætte en ekstra markspiller på banen.

I Ishockeyligaen er der aldrig lang tid til næste kamp, og det er der heller ikke for Rungsted. Holdet skal allerede i aktion i dag klokken 19.00 på udebane mod Herlev.

Ishockey, Metalligaen
Rungsted-Sønderjyske 0-3

(0-0,0-2,0-1)
Mål: 0-1: TJ Moore (33.15), 0-2: Steffen Frank (35.34), 0-3: Marinaccio (59.07)

Udvisninger: Rungsted 5x2 minutter, Sønderjyske 8x2 minutter

Tilskuere: 1.180