21. maj 2019
Rungsted indleder sæsonen fredag med en træningskamp mod Rødovre. Foto: Thomas Olsen
Rungsted indleder sæsonen fredag med en træningskamp mod Rødovre. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted hænger hatten på Green

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted hænger hatten på Green
Sport FAA - 07. august 2018 kl. 16:21
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For et par måneder siden blev Morten Green hyldet af hele ishockey-Danmark for en stor karriere, der sluttede i barndomsklubben Rungsted. Men Green-æraen er på ingen måde slut. Nu er der skrevet et nyt kapitel. Morten Greens storebror, Flemming, er blevet udnævnt som ny cheftræner efter Rungsted forleden fyrede svenske Peter Johansson på grund af uenigheder om den fremtidige strategi.

Flemming Green var assistent-træner i sæsonen 2001-2002, da Rungsted senest vandt det danske mesterskab. Siden har han også været tilknyttet Danmarks Ishockey Union som træner for ungdomslandsholdene og har haft forskellige roller i staben omkring seniorlandsholdet.

- Da muligheden bød sig, var vi ikke i tvivl om at Flemming havde den helt rigtige profil. Jeg forventer at Flemming vil finde en god balance mellem at udvikle spillere, og få holdet til at præstere i toppen af Metal Ligaen, lyder det fra Rungsteds sportschef Morten Hagen.

Flemming Green ledte træningen første gang mandag, og Rungsted indleder sæsonen på fredag med en træningskamp hjemme i Hørsholm Skøjtehal mod Rødovre.

- Jeg håber, at vi kommer til at spille en aggressiv form for ishockey, hvor vi med skøjtestærke spillere kan lægge pres på modstanderne. Men det sidder nok ikke lige i skabet på fredag, giver Flemming Green udtryk for i et interview til klubbens hjemmeside.

Her giver han udtryk for, at det er en drøm, der går i opfyldelse.

- Jeg har jo aldrig selv haft den store spillerkarriere, men jeg har i mange år været træner omkring ungdomsholdene. Så da jeg fik henvendelse fra direktør Thomas Friberg, så var der kun kort betænkningstid. Det er en flot chance, som man ikke skal lade sin næse gå forbi, siger Flemming Green, der i Rungsted bliver træner for sin egen søn Gustav.

Rungsted meddeler desuden, at klubben stort set har truppen på plads. Rungsted forventer inden for den nærmeste tid at lave en aftale for den kommende sæson med en udenlandsk back, lige som Rungsted skal finde en erstatning for Emil Oliver Christensen, der er blevet løst fra sin kontrakt på grund af studier i Odense.