29. oktober 2020
Pokalfinalen i ishockey mellem Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seir Capitals i Aalborg lørdag den 26. januar 2019.. (Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix)
gallery icon

Se billedserie

Pokalfinalen i ishockey mellem Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seir Capitals i Aalborg lørdag den 26. januar 2019.. (Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix)
Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted gjorde det - pokalsejr for afgået træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted gjorde det - pokalsejr for afgået træner
Opdateret 26. januar 2019 kl. 16:54
Sport Nordsjælland - 26. januar 2019 kl. 16:49
Af Rudi Dalsgaard

Rungsted er danske pokalmestre 2019 efter en forrygende finale mod Frederikshavn i Aalborg.

arrow Læs også: To mål i sidste minut sikrer Rungsted pokalguld på isen

Det lignede ellers en nordjysk triumf efter anden periode, hvor Frederikshavn fik lavet to mål på 20 sekunder med godt 24 minutter tilbage af kampen.

Robin Bergman fik reduceret for Rungsted kort inde i tredje periode, men Frederikshavn holdt stand og fik stækket Rungsteds profiler godt.

Men Rungsted har bare lidt ekstra at skyde med, og det fik man vist i kampens allersidste minut.

Tyler Fiddler udlignede til 2-2 efter et længere Rungsted-pres og bare 57 sekunder tilbage af kampen. Det gav ekstra kræfter til endnu et angreb, som Mattias Persson afsluttede til 3-2 til Rungsted med 36 sekunder igen.

En fantastisk udvikling på kampen for Rungsted, som klogt fik holdt stand til sidst og derefter kunne julbe over pokaltriumfen. Den anden inden for de sidste tre år.

- Vi prøvede bare at udligne til 2-2, og så kørte vi ned og angreb en gang til. Sikke en vending, kampen tog, storsmilede Rungsteds Tyler Fiddler efter kampen til TV2 Sport, hvor han også skyndte sig at give noget af æren videre til Rungsteds afgåede træner, Flemming Green.

- Stor hilsen til Flemming Green. Det her er også til dig. Sikke en aften, sagde Fiddler.

Rungsteds Nikolaj Rosenthal glædede sig bare til at løfte pokalen.

- Frederikshavn spiller en god kamp. Deres målmand holder dem inde længe. Men vi har en ledergruppe, der er helt vanvittig i år. Der er mange gode spillere, der går forrest, sagde han.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?