18. september 2019
Rungsted spillede i går aftes ude mod Aalborg, der både er forsvarende danske mestre og pokalvindere, og det blev til et nederlag for den nordsjællandske klub, der dog stadig ligger nummer ét i Isligaen. Foto: Kenn Thomsen
Rungsted spillede i går aftes ude mod Aalborg, der både er forsvarende danske mestre og pokalvindere, og det blev til et nederlag for den nordsjællandske klub, der dog stadig ligger nummer ét i Isligaen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted førerhold tabte til mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted førerhold tabte til mestrene
Sport Frederiksborg Amts Avis - 04. januar 2019 kl. 22:22
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den helt store forskel på Rungsted og Aalborg i går aftes var Thomas Spelling. Han assisterede to gange for hjemmeholdets Mike McNamee, og til sidst i kampen satte han pucken ind i et tomt mål til slutresultatet 5-2.

Rungsted var ellers foran i kampen, da Tim Daly sendte pucken i nettet med fire minuter tilbage af 1. periode, hvor Aalborg ellers havde haft overtaget. Det udnyttede de først i 2. periode, hvor Mike McNamee udlignede til 1-1, inden hjemmeholdet for alvor blev sat igang.

Først blev Oliver True sendt ud for en hooking, og mens Rungsted var i undertal spillede Morten Jensen alt for voldsomt, og så blev han sendt i bad. Der var Rungsted to mand i undertal i lige over et halvt minut, og derefter en mand i undertal i over fire minutter.

- Det er klart, at den der udvisning, som vi får, når vi er i undertal i forvejen, den koster os rigtig dyrt. Aalborg er kyniske og scorer på deres powerplays, sagde Nikolaj Rosenthal efter kampen til TV2 Sport.

Det blev en periode, som Rungsted tabte 4-0, og dermed var sejren langt væk. I tredje periode var der aldrig optræk til, at udeholdet ville komme tilbage i kampen, og selvom Nikolaj Rosenthal reducerede med to minutter igen, så var det alt for lidt og alt for sent.

Nikolaj Rosenthal mener, der skal ske nogle ændringer, hvis ikke Rungsted skal ryge ud tidligt i slutspillet.

- Vi skal forstå de her ting, der sker, når man rammer de her kampe, hvor det bliver lidt mere playoff-intenst. Så koster en turnover på blå linje bare meget mere. De der små battles i hjørnerne og omkring linjerne skal vindes.

- Det hold, der vil vinde de battles, og der forstår de der små turnovers, der forstår at holde disciplinen, så de andre ikke får powerplay, det er dem, der går langt i playoffs. Det skal vi til at fatte, ellers bliver det en kort sæson, og det skal det helst ikke blive.

Rungsted spiller igen tirsdag på udebane mod Esbjerg, der fredag aften tabte på straffeslag til Rødovre.

Ishockey, Metalligaen
Aalborg-Rungsted 5-2

(0-1,4-0,1-1)
Mål: 0-1: Tim Daly (16.13), 1-1: Mike McNamee (27.35), 2-1: Martin Højbjerg (33.12), 3-1: Mike McNamee (35.43), 4-1: Tobias Maximilian Ladehof (37.00), 4-2: Nikolaj Rosenthal (58.05), 5-2: Thomas Spelling (59.27)

Udvisninger: Aalborg 5x2 minutter, Rungsted 3x2 minutter, 1x5 minutter, 1x20 minutter

Tilskuere: 3.221