21. juli 2019
Crystal Palaces manager Roy Hodgson under kampen mod FC Helsingør. Foto: Reuters
Crystal Palaces manager Roy Hodgson under kampen mod FC Helsingør. Foto: Reuters
Foto: FABIAN BIMMER/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roy Hodgsom og Christian Lønstrup var tilfredse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roy Hodgsom og Christian Lønstrup var tilfredse
Sport FAA - 12. juli 2018 kl. 22:24
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hverken Chrstian Lønstrup eller Roy Hodgson var kede af hverken kampen eller 2-2-resultatet i går aftes i Helsingør.

- Det var sådan en kamp, vi ønskede på det her tidspunkt. Det var første kamp efter en masse hårdt arbejde på træningsbanen, siger Crystal Palaces træner Roy Hodgson, der inden kampen havde proklameret, at han ville skifte et par spillere i pausen, og så ville have skifte rigtig mange efter 60 minutter.

Efter 60 minutter kom det meste af a-kæden på banen, og det voldte Helsingør nogle problemer i minutterne efter.

- Det var en fin træningskamp. Vi var godt med i mange momenter, men vi var også lidt udfordret, da de sætter deres a-kæde ind. Der går det lige en tak hurtigere, end vi var vant til, men det reagerede vi fint på, siger Helsingørs træner Christian Lønstrup.

- FC Helsingør spillede godt. De arbejdede godt med bolden. De fik os til at arbejde hårdt, og det var det, vi ønskede. Jeg synes, at 2-2 er et fair resultat. Så længe Christian Lønstrup er glad for det, så er vi glade for det, sagde den engelske gentleman meget kollegialt.

På Helsingørs hold så man blandt andet den rutinerede målmand Michael Tørnes, men også de mere ukendte kræfter Kristian Andersen og Carl Lange.

- Kristian er et kæmpetalent - lidt uforløst - som har været i Køge i fire år nu. Han har lidt vores DNA, og spiller, som vi gerne vil. Han minder lidt om Anders Holst. Han har trænet med siden i mandags. Carl Lange er fra HIK - også et ret stort talent, siger Lønstrup.

Han kunne se den bomstærke angriber Douglas Ferreira gøre en særdeles god figur.

- Der sidder jo direktør, der har meget større budgetter, så det er jo også en måde at sælge sig selv på, siger træneren, der håber på, at han har hele den nuværende trup til rådighed, når 1. division begynder om to uger.

- Hvis man skal lære lidt af sidste år, hvor vi mister Vito, Minor, Riel og Aaquist. Det var et eller andet sted hårdere, end vi havde regnet med. Så skal vi måske lære af det. Ikke dermed sagt, at vi ikke sælger vores spillere, men vi skal i hvert fald op og have nogle rigtig gode penge, hvis vi skal slippe, for ellers går vi på kompromis med det sportslige igen, og det har vi gjort ret mange gange nu. Jeg ville være ked af, hvis vi begynder at sælge ud af guldet, for vi har mange dygtige spillere, siger Christian Lønstrup, der dermed kommer med en meget klar opfordring til ledelsen i FC Helsingør.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.