22. september 2019
Holte spillede sig lørdag aften videre til DM-semifinalerne efter sejr over Frederiksberg.
Holte spillede sig lørdag aften videre til DM-semifinalerne efter sejr over Frederiksberg.
Foto: Team Køge Volley fototeam
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På vej mod nye medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På vej mod nye medaljer
Sport Frederiksborg Amts Avis - 17. marts 2019 kl. 14:55
Af Niels Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden Holtes kvinder blev danske mestre i volleyball for første gang i 1988 er det blevet til 15 titler, 14 gange sølvmedaljer og to gange bronze. Og nu ser det ud som der igen skal gøres plads i det bugnende pokalskab.

I onsdags vandt Holte den første kvartfinalekamp på Frederiksberg med 3-0 i sæt og lørdag aften gentog seancen sig i Holtehallen med en ny 3-0 sejr.

Så nu gælder det Køge i en semifinaleserie, hvor der spilles bedst af fem kampe.

Holte kom flyvende fra start. Nikoline Mogensen og amerikanske Laura Schaub servede godt, og Nikoline fik hævet mange bolde til sin lillesøster Mikala, der tordnede løs, når boldene fik den fornødne højde. Det lignede en ren ekspeditionssag at hive de tre sæt hjem efter 25-11 i 1. sæt.

Men i 2. sæt kom der grus i maskineriet. Frederiksbergs Stephanie Dahl servede sit hold foran 4-0 og Holte havde ikke styr på ret meget. Servemodtagningen var elendig.

- Vi er hele tiden inde i en positiv udvikling, men af og til slår det igennem, at det her hold er meget ungt med mange på 19-20 år uden rutine fra topkampe. Så bliver noget af det hele for forsigtigt. Og det kan koste. Heldigvis fik vi alligevel kæmpet os til en sætsejr på 26-24 efter at have været bagud 22-24, og så begyndte tingene jo at fungere igen i 3. sæt, som vi fik hevet hjem med 25-15.

- Frederiksberg har voldt os problemer i denne sæson, og hvis de trænede lige så meget som vi gør, så ville de være blandt landets tre bedste hold. De er virkelig svære at spille imod, siger Holtes træner Sven Erik Lauridsen.

Kvartfinale, damer, 2. kamp
Holte-Frederiksberg 3-0

(25-11, 26-24, 25-15)
Der spilles bedst af tre kampe og Holte er klar til semifinalen mod Køge.

Tilskuere: 45