18. august 2019
FC Fjordbold spillede lørdag mod Nørrebro i Futsal Liga Øst i Møllegårdshallen i Jægerspris. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

FC Fjordbold spillede lørdag mod Nørrebro i Futsal Liga Øst i Møllegårdshallen i Jægerspris. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvandt overraskelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvandt overraskelse
Sport Frederiksborg Amts Avis - 12. januar 2019 kl. 18:01
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Fjordbold vandt lørdag hjemme over Nørrebro i Futsal Liga Øst og fik slået hul til netop Nørrebro i kampen om fjerdepladsen, der lige akkurat giver en billet til slutspillet.

Men det kom ikke uden sved på panden for Frederikssund-holdet, der ellers planmæssigt - og næsten for nemt - kom foran 2-0, inden der var spillet tre minutter.

Først viste Brian Mengel sine evner ved at lave en finte og sparke bolden ind til 1-0, inden Marco Aurelio efter 2 minutter og 10 sekunder fulgte op på en afslutning fra Simon Jørgensen og scorede til 2-0.

Det lignede derfor en ekspeditionssag af forhåndsfavoritterne, men det par store fejl med bolden i egen zone kostede. Lasse W. Jensen gjorde det til 2-1, inden rapfodede Mohamad Kassam udlignede efter 10 minutter og 11 sekunders spil.

Spillet virkede ikke rigtig for Fjordbold, så der skulle et kontraløb til at komme tilbage på sejrskurs. Marco Aurelio fik lige akkurat en yderside på en tværbold og vippede smart - hvis det var med vilje - bolden over Nørrebro-keeper Kenn Amamiya til 3-2.

Efter pausen kom der lagt bedre styr på Fjordbolds etablerede angrebsspil, og der blev brændt nogle rigtig store chancer til hjemmeholdet. Til gengæld var Nørrebro også farlige på kontraløb, som tvang Fjordboldkeeper Lasse Bai i aktion et par gange.

Det var dog fuldt fortjent, at Brian Mengel bankede bolden op i nettaget til 4-2 efter 27 minutter og 23 sekunder, og det hele skulle have været afgjort, da Fjordbold tiltvang sig et straffespark.

Men Marco Aurelios spark fra pletten sad lige i hovedet på Nørrebro-keeper Christoffer Branick, som dog også lige måtte tilses bagefter. Men han rejste sig igen og spillede videre.

Efter en Nørrebro-timeout satte gæsterne et powerplay op ved at pille målmanden ud, erstatte ham med en markspiller og spille med fem mand på Fjordbolds banehalvdel, når Nørrebro havde bolden.

Fjordbold afgjorde dog kampen på et kontraløb, hvor Brian Mengel fandt en helt fri Morten Hauglund til 5-2 kort før tid.

Futsal Liga, Øst
FC Fjordbold-Nørrebro 5-2 (3-2)

Mål: 1-0: Brian Mengel (0:49), 2-0: Marco Aurelio (2:10), 2-1: Lasse Windstedt Jensen (9:14), 2-2: Mohamad Kassam (10:11), 3-2: Marco Aurelio (14:20), 4-2: Brian Mengel (27:23), 5-2: Morten Hauglund (39:32)

Tilskuere: 200