22. juli 2019
Der var spænding for alle billetpengene i aftes i Bitcoin Arena i Rungsted, da Rungsted tog i mod Herlev i den tredje kamp i kvartfinaleserien.
Der var spænding for alle billetpengene i aftes i Bitcoin Arena i Rungsted, da Rungsted tog i mod Herlev i den tredje kamp i kvartfinaleserien.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overtiden kom i brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overtiden kom i brug
Sport FAA - 12. marts 2019 kl. 23:16
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted kom sent tirsdag aften op med 3-0 i kvartfinaleserien mod Herlev efter sejr på 6-5 på hjemmebane. Den kom dog ikke hjem uden problemer, og overtiden måtte i brug.

Første periode sluttede 2-1 til Rungsted, da Rasmus Andersson bragte hjemmeholdet foran, men måtte se Oliver Reuter udligne. Seks sekunder før pausen scorede Rungsteds Charlie Sarault så til 2-1, da han smart listede pucken rundt om målet og sneg den ind ved stolpen.

Marcus Olsson gjorde det også til 3-1, men Herlev svarede igen med to hurtige mål - begge af Jesper Thörnberg. Først efter 28 minutter og 34 sekunder, og så igen bare 49 sekunder senere.

Rungsted bragte sig dog foran inden sidste periode, da Morten Jensen med 0,9 sekund tilbage af perioden dirigerede et slagskud i mål. Hans høje stav i situationen skulle dog lige vurderes af videodommeren, men blev godkendt.

Herlev svarede igen i starten af tredje periode i powerplay med et flot slagskud op i målhjørnet af Niklas Tikkinen.

Men med syv og et halvt minut igen bragte Rungsted sig foran for tredje gang i kampen, da Nikolaj Rosenthal sendte pucken i mål, netop som et Rungsted-powerplay var løbet ud.

Herlev ville dog ikke lægge sig uden kamp, og til sidst gav en desperat satsning med at tage målmanden ud bonus. Igen var det Jesper Thörnberg, der slog til med et svirp af et slagskud, som Thomas Lilie i Rungsted-målet ikke fik håndteret, og så måtte han indkassere mål nummer fem, hvilket sendte kampen i overtid.

Den nåede at vare tre minutter og 16 sekunder, før Rungsted afgjorde kampen. Tim Daly fik tacklet en Herlev-spiller på vej frem, og så endte pucken i stedet hos Nikolaj Kragh Christensen, der stensikkert scorede til 6-5 og sikrede Rungsted en føring på 3-0 i kampe.