19. oktober 2019
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Op ad bakke i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op ad bakke i Helsingør
Sport Frederiksborg Amts Avis - 26. marts 2019 kl. 20:34
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland skal virkelig håbe, at holdet kan tage to point med sig over i kvalifikationsspillet med en 10. plads i grundspillet. For her, hvor tingene er begyndt at spidse til, er Nordsjælland hårdt ramt på ressourcerne efter nederlag 30-27 i Helsingør til GOG.

Topscorer Johan Meklenborg er ude et stykke tid endnu efter en operation i albuen, og flere af nøglespillerne spiller på nedsat kraft på grund af skader. Og tirsdag i Helsingør blev Nordsjælland yderligere ramt, da Jesper Dahl blev kørt på sygehuset, med det der lignede et kompliceret skade.

Uheldet skete lige inden pausen, og forinden havde Nordsjællands Dan Beck-Hansen modtaget direkte rødt kort, da han kom alt for voldsomt ud i GOGs Mathias Gidsel, så de to stødte hovederne sammen. Det røde kort var svært at argumentere for, og det betyder sandsynligvis, at Dan Beck-Hansen står over i grundspillets sidste kamp mod mors-Thy med karantæne. En kamp der kan være afgørende for 10. og 11. pladsen i grundspillet.

Trods uheldene og en helt igennem frygtelig start, så var Nordsjælland kun nede med to mål ved pause.

Det lignede ellers noget, der ville gå helt galt, da Nordsjælland gik i den velkendte GOG-fælde, så gæsterne lynhurtigt bragte sig foran 4-0.

Cheftræner Ian Marko Fog måtte hurtigt trække i timeout-kortet for at stabilisere tingene skæve gang. Det lykkedes, og måske også fordi GOG oven på den hurtige føring tilsyneladende følte sig lidt for trygge og sikre.

Roen hos fynboerne indfandt sig igen i starten af 2. halvleg, da den nyudtagne landsholdsfløj Emil Jakobsen gjorde det til 18-13. Men igen virkede det som en sovepude for GOG samtidig med at Nordsjælland trods alt modgangen viste stor moral og fightervilje.

47-årige Kristian Asmussen tændte op under publikum med et par store redninger, efter han havde afløst Mike Jensen i 2. halvleg. Tobias Jørgensen spillede en stor kamp som playmaker, og Kasper Kisum satte nogle hammerhårde og vigtige træffere, og så kunne Carl-Emil Haunstrup med tre minutter igen udligne til 27-27.

Men så var festen også slut for hjemmeholdet. Tre scoringer af gæsterne afrundede opgøret, og GOG går - for en stund - forbi Aalborg på førstepladsen i ligaen.